PlayerUnknown’s Battlegrounds tuli mobiiliin – PUBG Mobile nyt ladattavissa myös Suomessa

Odotetun PlayerUnknown’s Battlegroundsin, eli PUBG:n, mobiiliversio on nyt ladattavissa pelaajille ympäri maailman. Myös Suomen markkinoille julkaistu peli on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille.

Tencentin ja Blueholen yhteistyössä kehittämä PUBG Mobile on peliä konsoleilla pelanneille kuin vanha tuttu jo ensimmäisestä pelikerrasta lähtien, kaava on nimittäin pysynyt pitkälti samana. Suuri joukko pelaajia pudotetaan saarelle taistelemaan, ja peli jatkuu, kunnes vain yksi joukkue on jäljellä. Tarkoituksena on taktisesti ja suunnitellusti eliminoida vastustajat ja olla viimeinen hengissä säilynyt pelaaja.

PUBG:n mobiiliversio sisältää tietenkin laajan arsenaalin aseita, kulkuneuvoja sekä muita apukeinoja vastustajien päänmenoksi. Lisäksi peli tukee voice chat -ominaisuutta, jonka avulla oman joukkueen jäsenten kanssa on hyvä hioa juonia ja taktikoida.

Peliä kontrolloidaan näytölle ilmestyvällä virtuaaliohjaimella, mutta myös ulkoisten mobiilipelaamiseen suunniteltujen peliohjainten käyttäminen on mahdollista.

Suursuosioon PC:llä ja Xboxilla nousseen PlayerUnknown’s Battlegroundsin mobiiliversiota on testattu jonkin aikaa rajatuilla alueilla, mutta nyt peli on saatavilla virallisesti suuremmalle yleisölle. PUBG Mobile on ladattavissa Applen App Storesta ja Google Play -kaupasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja