Playboy-pupu: Hugh Hefner voisi kihlata paremman naisen

Entinen Playboy-pupu on paljastanut, ettei Hugh Hefner olisi voinut avioitua aiemmin. Naista epäilyttävät Hefnerin nykyisen kihlatun motiivit.

Entisen Playboy-pupu Kendra Wilkinsonin mielestä Hugh Hefner oli aiemmin liian nuori avioitumaan. Wilkinsonin mielestä 84-vuotias Hefner ei aiemmin ollut tarpeeksi kypsä käsittelemään avioliittoa, kertoo inquisitr.com.

Nainen kuitenkin yllättyi siitä, että kihloihin Playboy-gurun kanssa päätyi juuri 24-vuotias Crystal Harris.

– Olimme kaikki varmoja, että hän naisi HollyMadisonin! Hugh on kuin kuka tahansa mies: hän piti hauskaa eikä ollut valmis sitoutumaan. Kai hän oli liian nuori, Wilkinson pohti In Touch -lehdelle.

Wilkinson on aiemmin paljastanut olevansa huolissaan Hefnerin kihlatun motiiveista: nainen epäilee kahdesti naimisissa olleen Harrisin käyttävän uutta rakastaan uransa edistämiseen.

– Monet tytöt ovat yrittäneet deittaille Hefnerin kanssa, ja joillain on valheelliset motiivit. En usko, että olisi huono idea tutustua Harrisiin paremmin. On mahdollista, että hän särkee Hefin sydämen. He voivat päätyä avioeroon, ja Harris voi viedä puolet Hefin rahoista, Wilkinson laukoo.

Wilkinson seurusteli itse aiemmin Hefnerin kanssa. Neito kuitenkin vakuuttaa, ettei ole kateellinen Harrisin kihlauksesta.

– En vain halua Hefin naivan naista, joka vain käyttää häntä uransa käynnistämiseen. Jos totta puhutaan, Hefner saisi paremman kuin Crystal, nainen napauttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Inquisitr.com

Kuva: Getty Images/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja