Pizzaketjun ällistyttävä uutuustuote: "Vain yli 21-vuotiaille"

Yhdysvalloissa toimiva bostonilainen pizzeriaketju on lisännyt ruokalistalleen vodkaa sisältävän pizzan, jonka voi tilata vain henkilöllisyystodistusta vastaan.

Salvatore's -ketjun "21-plus pizzoja" tarjoillaan nimensä mukaisesti ainoastaan yli 21-vuotiaille. Uutuussarjan pizzat sisältävät nimittäin sen verran alkoholia, että niiden ostaminen edellyttää täysi-ikäisyyttä. Pizzasarjan ensimmäinen tulokas Vignola Cherry Pizza pitää sisällään tuoretta mozzarellaa, gorgonzolaa, prosciuttoa, hunajaa sekä vadelmavodkassa uitettuja kirsikoita.

Pizzeriaketjun pääkokki Victor Paone kertoo pizzan syntyneen usean kokeilun jälkeen, kun ketjussa pyrittiin luomaan herkullista kirsikkapizzaa. Kuivatut kirsikat maistuivat pizzassa liian kuivilta, joten kokit päättivät tehdä ne mehukkaammaksi alkoholin avulla

– Huomasimme, että siitä syntyi todella hyvä pizza. Alkoholia oli kuitenkin niin paljon, että päätimme tehdä siitä pizzan vain yli 21-vuotiaille, Paone kertoo.

Pizzerian edustajien mukaan yhden pizzan syöminen ei saa asiakasta vielä humalaan, mutta muutaman pizzan syöminen voi aiheuttaa pienen hiprakan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja