Piritta Hagman julkaisi hellyyttävän kuvan – ex-puoliso Niklas Hagman ja perheen lapset ihastuttavat: "Voi miehet"

2:20
Piritta Hagman kannustaa ex-miestään Niklas Hagmania TTK-yleisössä: ”Rytmitajua ja notkeutta löytyy”

Pariskunta on hyvissä väleissä avioerosta huolimatta. 

Piritta Hagman erosi aviomiehestään Niklas Hagmanista kaksi vuotta sitten, ja avioero astui voimaan viime vuoden joulukuussa. Erosta huolimatta entinen pariskunta on erittäin hyvissä väleissä, ja Piritta on ollut kannustamassa ex-miestään  Tanssii Tähtien Kanssa -kisan kulisseissa. 

Piritta julkaisi miestenpäivän kunniaksi ex-miehestään ja lapsistaan kuvan Instagram-tilillään

– Voi miehet. Olivatpa hartianne kapeat tai leveät, olette niin tärkeitä.Hyvää miestenpäivää siis ihan kaikille, Piritta kirjoittaa. 

Kuvassa poseeraa myös heidän lapsensa ElianaLila ja Lukas.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Piritta ja Niklas asuivat pitkään yhdessä, ennen kuin Piritta osti kodin Porista, jonne myös lapset muuttivat aluksi. Eliana-tytär aloitti koulutiensä Porissa. Ajatuksena oli, että kaikki lapset asettuisivat uuteen kaupunkiin. 

Hagmanit päätyivät kuitenkin lopulta toisenlaiseen ratkaisuun. Lapset asuvat heidän vanhassa kodissaan Lauttasaaressa, jossa vanhemmat asuvat vuoroviikoin. 

– Minulla on koti molemmissa paikoissa. Lapset käyvät koulua Helsingissä, mutta toinen jalka on silti Porissa, Piritta kommentoi MTV Uutisille viime maaliskuussa. 

Piritta ei halunnut kommentoida siihen, missä hänen ex-miehensä asuu silloin, kun on Piritan vuoro asua lastensa kanssa.

–Tiedä häntä, vaikka asuisi kadulla, Piritta vitsaili.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja