Piristääkö kotiin eristäytyminen seksielämää? Neljä intiimiä paljastusta: "Paljon useammin ja paljon kiihkeämmin"

Väljähtyykö jokaisen suhteen seksielämä ajan myötä? 1:09
Väljähtyykö jokaisens eksielämä ajan myötä?

Koronaviruksen vuoksi suurin osa ihmisistä on linnoittautunut suositusten mukaan kotiinsa, jotta viruksen leviämistä saataisiin hidastettua. Uudenlainen kotielämä voi tarjota puitteet seksielämän piristämiselle – tai sitten ei. Metro-lehden haastateltavat kertoivat omat kokemuksensa.

Saako neljän seinän sisälle linnoittautuminen seksielämän puhkeamaan kukkaan vai kuihtuuko seksielämä kokonaan? Aiemmin olemme kertoneet pariskunnasta, joka joutui karanteeniin risteilyaluksella mukavin seurauksin.

Britit kertoivat omia kokemuksiaan Metro-sivustolle. Haastateltavien nimet on muutettu.

Kuin kanit?

30-vuotias Elise kertoo, että hänelle ja hänen kumppanilleen eristäytyminen on tehnyt hyvää. Elisen mukaan neljän seinän sisälle linnoittautuminen vaikuttaa nostaneen kummankin viehätystä toiseen.

– Teemme sitä paljon useammin ja paljon kiihkeämmin. Olemme alkaneet paneskella eri huoneissa sekottaaksemme pakkaa hieman. Annoin hänelle suuseksiä olohuoneen matolla tässä eräänä päivänä vain koska, miksi ei? Olemme myös harrastaneet seksiä suihkussa – jota jostain syystä emme ole aiemmin tehneet, vaikka olemme asuneet yhdessä kaksi vuotta. Vaikuttaa siltä, että tämä maailmanlaajuinen kriisi on auttanut meitä arvioimaan, mikä on tärkeää. Seksi.

Seksihalut kasvoivat

Myös Phoenix, 27, on huomannut koronatilanteen vaikuttaneen seksihaluihin.

– Outoa kyllä, olen kiimainen kuin mikä. Näen jatkuvasti seksiunia, ja minun pitää ottaa lelut esiin. Olen tietenkin sinkku ja eristyksissä, joten en saa mitään toimintaa, mutta mieleni haluaa sitä enemmän kuin koskaan.

Nainen kertoo soitelleensa eräälle miehelle, ja pian rento keskustelu töistä muuttuikin seksuaaliseksi kuvailuksi siitä, mitä mies haluaisi tehdä, kun koronatilanne olisi ohi.

– Luulen, että se tekee kaikki seksuaalisiksi.

Seksielämä tauolla

Bean, 25, seksielämälle koronaeristäytyminen ei tee lainkaan hyvää.

– Surullista kyllä, eristäytyminen on aika lailla pilannut seksielämäni, hän toteaa.

Syy seksielämän sammumiseen on se, että Bea ja hänen poikaystävänsä asuvat eri puolilla kaupunkia, ja kansalaiset on ohjeistettu pysymään kotona.

– En tiedä, milloin voin nähdä hänet – onko siihen viikkoja vai kuukausia. Asun myös kotona tällä hetkellä, joten en voi vain ottaa vibraattoria esiin ilman, että koko perhe kuulee.

Enemmän aikaa

31-vuotias Harry kertoo, että hän on kumppaninsa kanssa yrittänyt jonkun aikaa lasta, mutta seksin määrä ei ole ollut riittävä. Eristäytymisen jälkeen pari on kyennyt löytämään aikaa iltaisin ja mennyt sänkyyn aiemmin viettämään laatuaikaa. Harryn mukaan työmatkat ja myöhäinen kotiintulo töiden jälkeen aiheuttivat aiemmin sen, että seksiä harrastettiin kahden viikon välein, viiden minuutin ajan, lähestyssaarnaaja-asennossa ja puoliunessa. 

– Mutta tilanne on muuttanut tärkeysjärjestystämme, joten teemme sitä nyt "kunnolla" – eli ajoitamme sen, teemme sitä säännöllisesti, otamme oikeat vitamiinit, mutta myös oikeasti nautimme siitä ja arvostamme toisiamme enemmän, koska olemme eristyksissä. Meillä on vain toisemme ja se on muistuttanut meitä siitä, kuinka rakastuneita olemme. Lisäksi olemme havainneet, että se on parempi tapa käydä nukkumaan. Vaadin silti erillisiä peittoja seksin jälkeisen halailun jälkeen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat