Pipsa Hurmerinta sensuelleista taidekuvistaan: Hauska muisto raskaudesta

Malli, juontaja ja kokki Pipsa Hurmerinta poseeraa Image-lehdessä julkaistuissa taidekuvissa yläosattomissa vauvavatsansa kanssa.

Kuvat ovat osa valokuvataiteilija Sanna Saastamoinen-Barrois'n näyttelykokonaisuutta, jonka inspiraationa on ympyrä. Kuvat on otettu Helsingin Designmuseossa Teemu Järven ja Heikki RuohonValohoito-teoksen kanssa.

– Sanna on hyvä ystäväni ja hän on kuvannut minua paljon, joten minun oli helppo lähteä tähän mukaan. Näyttely oli todella inspiroiva, ja mielestäni tämä on hauska muisto raskausajalta. Ottavathan ihmiset usein itsestään kuvia vatsan kanssa, Pipsa Hurmerinta miettii.

Kuvat on otettu tammikuussa, joten aivan viimeisillään raskaana Hurmerinta ei niissä ole. Häen raskautensa on tällä hetkellä seitsemännellä kuukaudella.

– Siinä vaiheessa vartalo ei tuntunut vielä vieraalta, koska ei oikeastaan ollut muuta kuin se vatsa. Olin vielä tänäänkin yksissä kuvauksissa ja nyt alkaa jo tuntua siltä, että kroppa ei ole oma, hän selittää.

Uusimman Image-lehden lisäksi kuvat ovat näillä näkymin tulossa ensi syksynä näytille Saastamoinen-Barrois'n näyttelyyn Pariisiin.

Parhaillaan MTV3:n Top Chef Suomi -ohjelman juontajana nähtävä Hurmerinta kertoo raskauden viimeisten aikojen sujuvan hyvin.

– Olen voinut hyvin ja huomenna torstaina on vielä edessä autokoulun inssiajo. Toivotaan, että se menee läpi, sillä seuraava vapaa aika oli vasta lasketun ajan jälkeen. Kävelijöiden kannattaa siis huomenna päivällä pysytellä poissa Kallion suunnalta, hän vitsailee.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat