Pippa Laukka joutui uuden haasteen eteen – lääkäri pettyi suoritukseensa: "Kouluarvosanalla antaisin..."

Surkeimmat kuskit ottavat jälleen toisistaan mittaa 8:39
Surkeimmat kuskit ottavat jälleen toisistaan mittaa

Yksi tutuista kasvoista uudella Suomen surkein kuski -kaudella on lääkäri Pippa Laukka.

Suomen surkein kuski -suosikkiohjelma palaa uusin jaksoin ja tällä kaudella ajotaitojaan pääsevät näyttämään myös julkisuudesta tutut henkilöt. Yksi ratin taakse istuvista julkkiksista on lääkäri Pippa Laukka.

Laukka kertoo pitävänsä itseään hyvänä luottokuskina ja ajaneensa paljon. Töiden takia kilometrejä kertyy päivittäin, eikä suurempia töppäilyjä ole sattunut.

– Minulla on ollut ajokortti jo 33 vuotta ja pidän itseäni sellaisena perusvarmana kuskina. Pyrin olemaan joustava ja ottamaan muut huomioon liikenteessä, Laukka kertoo.

Vaikka Laukka pitää itseään hyvänä kuljettajana, niin ohjelman tehtävä oli yllättävän jännittävä.

– Minun piti ajaa määrätyllä nopeudella seinän läpi ja ottaa vastaan mitä tuleman pitää. Oli yllättävän haastavaa, kun ei tiennyt mitä seinän takana odottaa.

Lääkäri kertoo ajatelleensa, että on rohkea ja itsevarma, mutta refleksit laittoivat vaistomaisesti hanttiin ja se yllätti kokeneen kuskin. Onnistumisestaan hän ei ollut ihan varma.

– Omasta mielestäni en kyllä onnistunut ja olin melko pettynyt suoritukseeni koska kirjaimellisesti ajattelin, että tehtävä olisi mennyt heittämällä läpi. Kouluarvosanalla antaisin itselleni seitsemän miinus, Laukka nauraa.

Kuluva vuosi on Laukalle kiireinen naisten jalkapallomaajoukkueen kanssa, jossa hän toimii joukkueen lääkärinä. Lisäkiirettä arkeen tuo perheeseen muuttanut koiranpentu.

– Kaksi viikkoa sitten tuli pentu perheeseen ja nyt opetellaan talon tavoille. Tämä on oikein ihanaa aikaa ja uuden opettelua, kun pentukoiran kanssa täytyy aloittaa kaikki alusta, Laukka kertoo.

Suomen surkein kuski maanantaisin klo 21.00 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat