Pikkutytön epäitsekäs teko ilahduttaa: Käytti taskurahansa ostaakseen lahjoja sairaille lapsille

Antelias 8-vuotias tyttö säästi koko vuoden taskurahansa, jotta hän voisi ostaa niillä joululahjoja sairaille lapsille.

Iso-Britannian Portsmouthissa asuva Maisie Hymers säästi vuoden ajan kaikki taskurahansa ostaakseen 50 joululahjaa Queen Alexandran sairaalaan sairaille lapsille. Maisien säästöt olivat noin 400 puntaa, eli noin 550 euroa.

Maisie kertoo saaneensa idean lahjojen hankkimiseen viime vuonna, kun hän joutui itse viettämään jonkin aikaa sairaalassa.

– Mursin käteni viime vuonna, ja jouduin sen vuoksi sairaalaan. Sitten ajattelin, että sairaalan lapset eivät saa ollenkaan lahjoja, ja päätin säästää omat taskurahani ostaakseni niitä heille. Ostin nallekarhuja, lautapelejä, värityskirjoja ja leluja, Maisie kertoi Daily Mailille.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Antelias tyttö oli itse hyvin tyytyväinen säästämäänsä summaan. Hän haluaisi tehdä myös ensi vuonna jotain sairaalan lapsien hyväksi, mutta ei vielä ihan tiedä, mitä se voisi olla.

Maisien vanhemmat Lucy Conway, 36, ja Jason Hymers, 38, olivat molemmat varsin ylpeitä tyttärestään ja auttoivat Maisieta lahjojen hankinnassa yhdessä muiden perheenjäsenten kanssa.

– Olemme niin ylpeitä siitä, että hän on niin ajattelevainen, äiti Lucy sanoi.

"Inspiroiva ja uskomaton teko"

Eräs lahjan saanut oli kaksivuotias leukemiasta kärsivä George.

– Oli hämmästyttävää nähdä suloisen tytön tekevän näin suloisen teon. George viettää paljon aikaa sairaalassa. Hän on yleensäkin hyväntuulinen, mutta tämä sai hänet hymyilemään entistä enemmän, Georgen isä kommentoi.

Samoilla linjoilla oli myös sairaalan henkilökuntaan kuuluva Tracy Morgan.

– Maisien teko on niin inspiroiva ja uskomaton. Tämä lahjoitus merkitsee valtavasti lapsille juuri joulun alla. Me kaikki haluamme sanoa kiitos.

Lähde: Unilad

Mitä 4-vuotias ostaisi kaupasta, jos hän saisi itse päättää? Katso Edvin-pojan kauppareissu!

Lue myös:

    Uusimmat