Pikkujouluista makuuhuoneeseen – näinkö nainen hurmataan?

Moni yksinäinen sielu metsästää tänäkin viikonloppuna baareissa ja yökerhoissa itselleen seuraa ja vierelleen lämpöä pakkasyötä vastaan.

Times -lehti tarjosi miehille vinkkejä, kuinka nainen isketään. Tässä ovat lääkäri Thomas Stuttafordin keinot. Toimisivatko nämä sinuun?

1. Mies ei ole vastustamaton. Stuttaford kehoittaakin miestä huolehtimaan henkilökohtaisesta hygieniastaan. Vaikka moni tutkimus kertookin hien hajun vetävän naista puoleensa, kukaan ei silti lähde löyhkäävän miehen matkaan. Muista pestä myös hampaat! Mikään ei ole hirveämpää kuin pahanhajuinen hengitys.

2. Ilmavaivat ja vatsan turvotus eivät ole kiihottavia. Stuttaford kehottaakin välttämään raskaita aterioita treffeillä.

3. Varo myös humaltumasta liikaa. Kaikkihan sen tietää, että liika alkoholi tuo halut, mutta vie kyvyt. Liiallinen sekoilu humalassa ei myöskään sytytä naista, vaan se on pikemminkin säälittävää.

Shutterstock

4. Stuttafordin vinkki jo makuuhuoneen puolelle päästessä on se, ettei miehen pidä kiirehtiä. Hän kehottaa miestä lämmittelemään naista ensin vaikka hieronnalla. Liika kiirehtiminen voi tuntua painostukselta ja nainen saattaa ahdistua ja lähteä karkuun.

6. Hemmottele, kehu ja ylistä, sanoo Stuttaford. Nainen haluaa kuulla kuinka kaunis hän on ja Stuttafordin mukaan mielistelemällä pääsee jo pitkälle.

7. Muista kondomi! Uuden tuttavuuden kanssa on syytä käyttää aina kondomia. Sukupuolitauti ei ole seksikäs.


Miltä Stuttafordin vinkit kuulostivat? Pätisivätkö ne myös toisinpäin eli jos nainen haluaakin iskeä miehen? Kommentoi!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat. Shutterstock

Lähde: Times

Lue myös:

    Uusimmat