Pikku G:lle huudellaan 14 vuoden takaisen hittibiisin sanoja – "Lähden siihen messiin ja saatan räpätä jonkun säkeistön"

Kesällä keikkalavoille ja eilen perjantaina uutta musiikkia julkaissut Pikku G vieraili Subin haastateltavana.

Jättisuosioon Räjähdysvaara-albuminsa ja Me ollaan nuoriso -hitin myötä vuonna 2003 noussut räppäri Pikku G, 30, vieraili eilen perjantaina Subin Kristoffer Ignatiuksen haastateltavana.

Kolme festarikeikkaa viime kesänä tehnyt Pikku G, oikealta nimeltään Henri Vähäkainu, julkaisi perjantaina uuden singlen nimeltä Solmussa.

– Jos vuosi sitten olisi kysytty, että teenkö comebackin, vastaus olisi ollut että ei missään tapauksessa. Nyt on uudet kuviot, Pikku G sanoo.

– Tämä on sitä, mitä haluan tehdä.

Pikku G kertoo haastattelussa, että hän on ehtinyt menestysvuosien jälkeen perustamaan pari firmaa. Tällä hetkellä hän johtaa teknologiayhtiötä.

– Musa on firmahomman ohella harrastus. Magee harrastus, tietysti. Olen nyt kolmekymppinen. En ole välttämättä aikuistunut, mutta vanhempi ainakin olen, räppäri naurahtaa.

Räppärille tullaan tänä päivänäkin sanomaan kadulla, että "Me ollaan nuoriso".

– Lähden siihen messiin ja saatan räpätä jonkun säkeistön. On hienoa, että minut muistetaan. Ja muistan niiden vanhojen biisien sanat, mutta keikoilla jengi huutaa ne biisit läpi. Kun menin ekalle keikalle tauon jälkeen Turussa, en muistanut juuri mitään sanoja.

Pikku G esiintyy joulukuun puolivälissä Helsingissä ja lähtee keväällä kiertueelle.

Katso Pikku G:n haastatteluvideoita alla!


Pikku G palasi uuden materiaalin kera 5:15

Lue myös:

    Uusimmat