Pikku G esiintyi Elämä lapselle -konsertissa, Ansa Kynttilä ihmeissään: "Miksi minua ei kutsuttu tanssimaan ja laulamaan?"

Ernest Lawsonin luoma sketsihahmo Ansa Kynttilä nousi lavalle Elämä lapselle -konsertissa yhdessä ex-ammattilaisfutaajien Mika Väyrysen ja Mikael Forssellin sekä juontaja Ile Uusivuoren kanssa.

C Moren futistiimi luovutti Elämä lapselle -konsertin lavalla 20 000 euron lahjoituksen Lastenklinikan kummeille. Katso video yllä!

Tulevalla Putous-kauden tähtikaartiin kuuluva Ernest Lawson nousi lavalle ammattilaisuransa lopettaneiden jalkapalloilijoiden Mika Väyrysen ja Mikael Forssellin kanssa.

Lawson nähtiin lavalla edelliselle Putous-kaudelle luomanaan sketsihahmona, Ansa Kynttilänä. Kynttilän sekä C Moren Mestarien liiga -lähetyksissä tulevalla kaudella asiantuntijoina nähtävien Väyrysen ja Forssellin kanssa lavalla nähtiin jalkapallolähetysten isäntä, juontaja Ile Uusivuori.

– No voi hyvät hyssykät sentään! Siinä oli minun entinen oppilaani Pikku G, erittäin mukava nuorimies, Ansa Kynttilä sanoi viitaten lavalla juuri esiintyneeseen räppäriin.

– Mutta minkä ihmeen takia Ansa Kynttilää ei oltu kutsuttu lavalle tanssimaan ja laulamaan? Ai niin, se oli se lähestymiskielto, sketsihahmo nauratti.

Ansa Kynttilä esitteli lavalle saapuneen jalkapalloväen tuttuun tyyliinsä.

– Minä olen saanut tänne viereeni erittäin komeita ja nuoria miehiä! Tai, no, miehiä. Heillä on erittäin tärkeää asiaa.

Väyrynen, Forssell ja Uusivuori toivat C Moren puolesta 20 000 euron lahjoituksen Lastenklinikan kummeille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja