Mainos

Pikanautintoa käsilaukusta...

Kiihottuminen ei aina kysele aikaa eikä paikkaa. Onneksi apu voi myös olla lähellä. Nämä pienet apuvälineet on helppo kantaa mukana!

Oman nautinnon etsiminen ei ole miehinen etuoikeus. Ei myöskään pidä ajatella, etteikö naisenkin joskus tekisi mieli seksiä niin paljon, että se sivuuttaa kaiken muun. Tutkimusten mukaan 89% naisista masturboi, ja ainakin brittinaisista useammalla on vibraattori kuin pesukone.

Aamulla ei ehkä tarvitse miettiä, että mitä tulikaan tehtyä, jos käsilaukussa on pieni ja kätevä klitoriskiihotin. Joskus on parempi ottaa orgasmi ensin, ja tarttua tilaisuuteen vasta sitten...

Pienikokoinen klitoriskiihotin on hauska lisä myös pariskunnan yhteisiin seksileikkeihinkin. Klitoriskiihotin antaa orgasmin nopeasti, jopa pikkuhousujen läpi. Pienikokoisena sitä on helppo käyttää myös yhdynnän aikana sellaisissa asennoissa, missä penis ei riittävästi kosketa klitorista.

Helmi-kaupan jännittävät klitoriskiihottimet

Klitoriskiihottimessa saa olla hieman huumoria. Helmi-kaupan johdoton sormiklitoriskiihotin Finger Ring Vibe on jäniksen muotoinen sormiklitoriskiihotin, jonka pupun korvat toimivat uskomattoman tehokkaina klitoriskiihottimina.

Lisää jännitystä makuukammariin saa suun muotoon tehdyn vibraattorin avulla, jossa kieli värisee villisti. Lick It!-kielivibraattorin sisällä oleva tehokas vibraattori tärisyttää kieltä ja huulia ja väsymätön kiihottaja jaksaa nuolla sinua niin kauan kuin haluat.

Helmi-kaupan Random Five sopii käytettäväksi pariskunnan yhteisiin hetkiin myös sauvan tai sormen ympärillä. Tässä klitoriskiihottimessa on neljä erilaista päällystä, jotka on muotoiltu siten, että saat niistä erilaisia tuntemuksia. Kaksi niistä voidaan laittaa peniksen juureen penisrenkaan tavoin. Samalla kun ne tuottavat mielihyvää miehelle, hieroo tärisevä "uloke" klitorista.

Yhteisiin leikkeihin sopii niin ikään kiihotinrengas, joka sisältää vibraattorin. Peniksen juureen laitettava hieman puristava rengas auttaa vahvistamaan ja ylläpitämään erektiota.Vibra hieroo ja kiihottaa yhdynnän aikana myös klitorista. Helmi-kaupan Supple Vibrating Ringia voi käyttää myös sormen ja sauvan ympärillä.

Vaihtoehdot:

Helmi-kaupan muut klitoriskiihottimet:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.