Pikajuoksija Markus Pöyhösen ulosottovelka kasvanut järkyttävän suureksi!

Vuodessa Pöyhösen ulosottovelka on yli kymmenkertaistunut.

Viihdeuutiset selvitti pikajuoksija Markus Pöyhösen ulosottovelkoja tammikuussa. Tuolloin Pöyhösellä oli ulosotossa 62 271 euroa. Suurin osa ulosotossa olevista maksuista koostuu arvonlisä-, ennakko- tai jäännösveroista.

Pöyhösen talousahdinko on synkentynyt vuodessa rajusti. Viime vuoden elokuussa pikajuoksijalla oli ulosotossa hieman yli 10 000 euroa. 7 päivää -lehden mukaan Pöyhösellä on tällä hetkellä ulosotossa yli 168 000 euroa, eli reilussa puolessa vuodessa ulosottovelka on kasvanut yli 100 000 eurolla.

– Sen verran voin sanoa, että tilanne on hallinnassa. Aion tietysti maksaa kaikki velkani asianmukaisesti. Talousasiat pääsivät retuperälle alkuvuonna, kun elämäntilanteeni oli hankala. Nyt tilanne on valoisampi ja asiat ovat hoidossa, Pöyhönen kertoi Viihdeuutisille viime vuoden elokuussa.

Pöyhösellä on Fitix-niminen, muun muassa media-ja mainospalveluihin sekä urheilumarkkinointiin keskittynyt firma. Yritykselle ei löydy kaupparekisteristä tilinpäätöstietoja.

Ilta-Sanomat uutisoi 22. päivä elokuuta, että Pöyhönen on saanut syytteen anabolisten steroidien takia. Oikeuteen hän joutuu ensi vuoden alussa. Poliisi löysi kotietsinnässä Pöyhösen luota Helsingin Pakilasta kahta tunnettua dopingainetta: klenbuterolia ja metandienonia. Juoksija kertoi löytäneensä pussukan maastosta ollessaan normaalilla kuntolenkillä. Tähän viranomaiset eivät usko. Pöyhöstä syytetään laittomaan tuontitavaraan ryhtymisestä.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat