Piirteet, joita miehet salaa himoitsevat

Pisamainen, goottityylinen tai koodia tietokoneella tahkoava oleva nainen saattaa tietämättään olla monen miehen päiväuni.

Hoikka ja naisellinen, hieman ujo neito saa miehet, kertoo elokuvien stereotypia. Asylum.com listasi naistyypit, jotka valloittavat miehet, vaikkeivät nämä välttämättä sitä tunnustakaan.

Yläastemuistoja pisamista

Pisamat tuovat mieleen ala-asteen ja ensi-ihastuksen hurmaavaan, punatukkaiseen tyttöön. Pisamien viehätys piileekin niiden viattomuudessa, sekä ylpeydessä, jolla pisamainen ne kantaa.

Myös hammasraudat tuovat mieleen muistoja ensirakkaudesta. Suorana säkenöivä hammasrivistö näyttää hyvältä, mutta persoonallinen rako etuhampaiden välissä kiinnittää huomion. Hyvin hoidettu suu, josta löytyy muutama persoonallinen kauneusvirhe, jää mieleen – ja sytyttää.

Yläasteikäinen poika ei koskaan tunnustaisi koko luokan, että ihailee pirteiden muotitietoisten tyttöjen sijaan joukon syrjäänvetäytyvää ja synkkää goottirunoilijaa. Omaa tietään kulkeva nainen vie miehen fantasioihin, joihin tavallinen naapurintyttö ei pysty.

Lihaksilla ja pehmeydellä voittoon

Kehonrakentaja valloittaa miehen voimalla ja lihaksistolla. Useimmiten mies kuvataan uroona, joka kaipaa rinnalleen hentoista neitoa, jonka voi tarvittaessa pelastaa ritarillisesti. Kehonrakentaja kuitenkin paljastaa avoimesti, miten voimakas on, ja vaatii miehestäkin antamaan kaikkensa. Ihana haaste!

Lihakset eivät kuitenkaan ole kaikki kaikessa. Myös pyöreä ja pehmeä nainen on monen miehen mieleen, vaikka tämä väittäisi muuta. Ylimääräinen viisi kiloa tekee neidosta kurvikkaamman ja halailtavan, ja moni mies toivookin neidoltaan kainaloon sopivaa pehmeyttä.

Ärsytyksestä himoon

Viha ja himo ovat kumpikin äärimmäisen voimakkaita tunteita. Tämän vuoksi täysin vastakkaista mielipidettä puolustava nainen saattaa saada miehen kiihdyksiin myös makuuhuoneessa. Asiaansa kuumeisella raivolla ajavan naisen raivokas ääni vaatii miestä valloittamaan.

Asenteella varustettu nainen sytyttää miehen, joka haluaa saada hänet paremmalle tuulelle – vaikkapa makuuhuoneessa. Epämiellyttävä ja vaativa nainen pakottaa miehen voittamaan itsensä puolelleen.

Myös uskonnollinen nainen viehättää vastakkaista sukupuolta. Viattomuus ja siveys voivat aina kätkeä alleen kahlitun seksuaalisuuden, jonka mies haluaa vapauttaa. Vahvat uskomukset ja perinteiden noudattaminen voivat viehättää perinteitä rakastavaa miestä.

Koodaavassa naisessa on sitä jotakin. Naisinsinööri tai ohjelmoija viehättää miestä hienovaraisella seksuaalisuudella, johon perinteinen kauneus ei pysty. Monimutkaisten, loogisten järjestelmien käyttäminen saa miehen yksinkertaisten, mutta loogisten haaveiden valtaan.

MTV3/Helmi

Lähteet: Asylum.com, Thefrisky.com/

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat