Mainos

Pihlajakadun tuhmat tädit palaavat pian! Tähän jäätiin ensimmäisellä kaudella

Pihlajakadun tuhmat tädit saa pian jatkoa. Kertaa tästä, mitä tapahtui ensimmäisellä kaudella. 

Pihlajakadun tuhmat tädit -ensimmäisellä kaudella Salkkarit-kaunottaret pistävät ykköset ylle ja lähtivät yöelämään "nauttimaan silmänruokaa". Ilta venyi pitkälle seuraavan päivän puolelle, eikä rankemman puoleiselta jälkipyykiltäkään vältytty. Sarjassa nelikko muistelevat hurjaa iltaansa Majatalo Amandassa krapulaisina.

Polttari-ilta alkaa mukavasti saunoen, kunnes Karin polttareita viettävät miehet häätävät Monican, Evan ja Lindan pois saunasta. Karin polttariporukka yrittää saada viinansa takaisin mutta naiset eivät taivu. He siirtyvät pian Mooseen jatkamaan juhlintaa.

 

Monica menee vessaan, jossa hänellä on mystinen tapaaminen miehen kanssa, joka paljastuukin strippariksi. Villin strippishow’n jälkeen naiset päättävät lähteä juhlimaan toiseen baariin. 

Eva tanssii kiihkeästi komean miehen, Jamin, kanssa. Kauempana naisia tarkkailee kahvilaryöstöä yrittänyt mies. Camilla yllättää miehen ja tiukkaa, miksi hän tuijottaa naisia.

Muut naiset lopettelevat tanssia ja ihmettelevät, missä Camilla on. Alissa lähtee etsimään vessaa ja kuulee outoja ääniä. Hän yllättyy keskeyttäessään Camillan ja ryöstömiehen seksihetken. Camilla käskee miehen tiehensä ja pyytää ettei Alissa kertoisi tapahtuneesta muille.

Viisikko on pian taas yhdessä. Eva alkaa miettiä kotiin lähtöä, mutta pian hän huomaa Jamin. Eva houkuttelee Jamia lähtemään hänen luokseen ja hyppää yhtäkkiä Jamin syliin. Kaksikko rojahtaa pöytien ja tuolien päälle.

Koko porukka lähtee sairaalaan. Kalle tutkii Jamin kättä, mutta joutuu pyytämään uutta kirurgia konsultoimaan. Kaikkien huomio kiinnittyy komeaan käsikirurgiin, Henrikiin. Henrik vie Jamin tutkittavaksi ja Monica livahtaa perässä. 

Naiset rientävät iltauinnille. Eva törmää puskapissalla stripparipoliisiin ja jää tämän seuraan. Monica harmittelee, miten mokaili Henrikin kanssa. Hän yllättyy, kun Henrik seisookin heidän takanaan. Camilla flirttaa Henrikille, mistä Monica tuohtuu ja siskokset päätyvät kissatappeluun vedessä.

Lopulta Monica riuhtoo Henrikin väkisin mukaansa nakkikioskille. Henrik paljastuu vegaaniksi, minkä vuoksi Monica hylkää Henrikin. Sebastian liittyy Monican seuraan ja kaksikko lämpenee yhteisistä muistoista, mutta Monica onnistuu lopulta vastustamaan Sebastiania. Sebastian pyytää myöhemmin Camillaa yösaunaan, mutta Camilla kieltäytyy kutsusta.

Eva haluaa jatkaa iltaa poliisistripparin kanssa. Strippari ilmoittaa käyvänsä ensiksi pusikossa tarpeilla. Eva tajuaa tulleensa hylätyksi, kun mies ei tulekaan takaisin. Kiukkuinen Eva lähtee etsimään stripparia ja näkee selin seisovan poliisin. Eva hyökkää tämän kimppuun, mutta yllättyy kun mies paljastuu oikeaksi poliisiksi. 

Eva herää seuraavana aamuna putkasta ja soittaa Lindaa hakemaan häntä. Linda herää puhelinsoittoon ja järkyttyy, kun näkee Jimin sängyssä vieressään.

Toisaalla Kari maksaa Jimille ja Jamille Lindan vikittelystä ja uskollisuuden testaamisesta. Kari helpottuu, kun Jimi kertoo, että vaikka Linda tulikin hänen luokseen yöksi, mitään ei tapahtunut. Lopussa iloinen naisnelikko kulkee rinta rinnan kohti uusia seikkailuja.

Katso tästä nettisarjan traileri!

 

MTV Katsomossa voit katsoa Pihlajakadun tuhmat tädit 2 -nettisarjan kaikki jaksot 8.6. alkaen.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja