Pienet siskokset taistelivat hengestään – kaksosten liikuttava hetki keskoskaapissa saa silmäkulmat kostumaan

Pienten kaksosten uskomaton tarina saa silmäkulmat kostumaan.

Kesäkuussa 2014 skottipariskunta Hannah ja David olivat innoissaan kuullessaan, että he odottivat kaksosia. Viikon 26 kohdalla lääkärit kuitenkin kertoivat Hannahille, että vauvat olivat jo syntymässä. Keisarileikkauksella syntyneet pienet vauvat painoivat kumpikin vain alle kilon.

Lily ja Grace laitettiin heti kiinni hengityslaitteisiin. Kaksoset joutuivat eroon toisistaan, kun Lilyä hoidettiin tulehduksen vuoksi. Seitsemän pitkän viikon ajan sisarukset olivat erossa taistellen eloonjäämisestään.

Kun vihdoin tuli päivä, jolloin Lily ja Grace pääsivät toistensa luo samaan keskoskaappiin, tapahtui jotain ihmeellistä. Siskokset ottivat toisiaan kädestä kiinni.

Liikuttava kuva pienistä käsistä pitämässä toisistaan kiinni on koskettanut ihmisiä ympäri maailmaa. Lasten äidille kyseessä oli erityisen herkkä näky, sillä näytti kuin tytöt olisivat vakuutelleet toisilleen, että he kyllä selviäisivät. Tytöt viettivät tämän jälkeen vielä kaksi kuukautta sairaalassa, nyt yhdessä taistellen.

Sairaalajakson jälkeen tytöt ovat toipuneet täydellisesti ja ovat nyt iloisia, terveitä taaperoita.

– Se, että he pitivät toisiaan käsistä kiinni sairaalassa henkiinjäämistaistelunsa ajan, antoi heille voimia. En tiedä, olisivatko he pystyneet siihen ilman toisiaan, liikuttunut äiti kertoi Little Things -sivuston mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja