Mainos

Pienen pojan ruumis löytyi haudattuna takapihalle – Äiti poliiseille: "Hän on isänsä luona eikä minulla ole hänen puhelinnumeroaan"

Yhdysvaltojen Clevelandissa perheenäitiä syytetään oman poikansa murhasta. Perheenäiti on ollut poliisin kiinniottamana sen jälkeen, kun perheen viisivuotiaan lapsen ruumis löytyi takapihalle haudattuna, kertoo FOX 8 Cleveland.

Clevelandin poliisi oli saanut ulkopuoliselta mieheltä vihjepuhelun Pakistanista, jossa kerrottiin, että perheen viisivuotias poika saattaisi olla haudattuna kotinsa takapihalle. Poliisit päätyivät kuulustelemaan murhasta epäiltyä perheenäitiä, joka oli kertonut poliisille pojan olevan kylässä isänsä luona.

– Hän on vierailemassa isänsä luona lomilla Texasissa. Minulla ei ole antaa teille puhelinnumeroa ja hänen puhelimeensa ei juuri nyt saa yhteyttä. Odotan, että hän soittaa minulle, nainen oli kertonut FOX 8 Clevelandin haltuun saamalla poliisinauhoitteella.

Pienen pojan ruumis löytyi takapihalta

Poliisinauhoitetta seuraavana päivänä poliisi löysi pojan ruumiin perheen kodin takapihalta. Oikeuden asiakirjojen mukaan pojan ruumiista löytyi myös väkivallan merkkejä, kuten murtuneita kylkiluita.

Rikostutkijoiden mukaan poika on saattanut olla haudattuna syyskuusta asti.

34-vuotiasta perheenäitiä ja tämän 36-vuotiasta poikaystävää syytetään nyt murhasta, törkeästä pahoinpitelystä, lasten vaarantamisesta ja ruumiin törkeästä turmelemisesta. Äiti ei ole tunnustanut syyllisyyttään.

Perheenäiti myi lasten ruokakuponkeja eteenpäin

Perheenäidin epäillään myös myyneen lapsille tarkoitettuja ruokakuponkeja 10 000 dollarin edestä eteenpäin Catholic Charities -järjestön lasten palveluiden tuottajalle.

Perheenäidillä on yhteensä yhdeksän lasta ja hän on tällä hetkellä raskaana. Cuyahogan maakunnan tiedottaja kertoi FOX 8 Clevelandille, että perheenäiti on ollut lastensuojelun asiakkaana vuodesta 1999 saakka.

Äidistä on tehty valituksia muun muassa heitteellejätöstä ja fyysisestä väkivallasta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.