"Pidätä minut" – maailman seksikkäin poliisi kuulee työssään paljon huutelua

Saksalaispoliisi on noussut nettisensaatioksi paljastavien treenikuviensa myötä. 

Saksalaiset ovat onnekkaita, sillä tämän maan poliisivoimiin kuuluu kenties maailman seksikkäin poliisi. Adrianne Koleszar ei ole suosittu ainoastaan kotimaassaan, vaan tieto tästä upeakroppaisesta naisesta on levinnyt netin välityksellä ympäri maailmaa. 31-vuotiaalla naisella on jo yli 250 000 seuraajaa kuvapalvelu Instagramissa. 

Kolezar kertoo julkaisevansa paljastavia kuviaan kannustuksena toisille naisille, ei miesten iloksi. 

Poliisi on osallistunut myös bikinifitness-kisoihin

Nainen haluaa muistuttaa seuraajiaan siitä, että poliisina oleminen on rankkaa työtä. 

– Olen vain ihminen, enkä minäkään ole täydellinen. Loppujen lopuksi olen kuitenkin erittäin tyytyväinen elämääni, nainen kertoo työstään Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Koleszar osallistui vuonna 2015 Bikinifitness-kisoihin, joten aivan uutta treenaaminen ei hänelle ole. Nainen kertoo pitävän hyvää huolta kunnostaan oikeanlaisen ruokavalion ja treenien avulla. Tämä 60-kiloinen nainen mainitsee suosikkiateriakseen proteiinilautasen, joka koostuu pääasiassa valkuaisista ja kaurahiutaleista.

Nainen kertoo, ettei hänen uskottavuutensa ole laskenut kollegoiden silmissä alati kasvavan fanijoukon myötä. Koleszar kertoo kuitenkin kuulevansa toisinaan epäasiallista huutelua poliisina liikkuessaan. "Pidätä minut" on tyypillinen hänelle kohdistuneista pyynnöistä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähteet: TheSun, Coed 

Lue myös:

    Uusimmat