Pettymys Tanssii Tähtien Kanssa -kilvassa – Lotta Näkyvän esitys ei vakuuttanut tuomaristoa

Tähtitanssija Lotta Näkyvä heittäytyi illan suorassa lähetyksessä vauhdikkaan paso doblen pyörteisiin tanssiopettaja Mikko Ahdin kanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman illan viimeinen esitys tarjosi katsojille vauhdikasta menoa, kun ex-missi Lotta Näkyvä ja tämän tanssipari Mikko Ahti pyörittivät toisiaan upeasti paso doblen tahtiin. Pari esitti ohjelmassa tanssin Malaguena-kappaleen tahdissa.

Näkyvällä oli yllään upea keltainen hame, joka hulmusi kaunottaren tanssiessa. Jorma Uotinen, Jukka Haapalainen ja Helena Ahti-Hallberg totesivat, että tanssi oli hyvin haastava.

– Me emme oikein nähneet tämän parin saapuvan sen rytmin sisään, Haapalainen totesi

– Upea kappale, mutta haastava. Te luotte hienoja kuvia. Tärkein asia on niiden muotojen välillä tapahtuva liike ja siinä on parannettavaa, Ahti-Hallberg huomioi. 

Myöskään Uotinen ei vakuuttunut kaksikon esityksestä.

– Tanssin laatu jäi araksi ja kevyeksi. Kovin tummaa ei tästä tanssista tullut. Kokonaisvaikutelmana innoton, Uotinen jyrähti. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla su klo 19.20

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.