Petturimies, toivottavasti tiedät nämä seitsemän asiaa!

Mies, onko petollinen käyttäytyminen ominaisinta sinua? Mene itseesi ja lue seuraavat seitsemän kohtaa – ja ehkä näet tilanteesi ja itsesi aivan uudessa valossa.

1. Pettäjä ei saa ymmärrystä.

Me emme ole hölmöjä, koska emme ymmärrä erikoista rakkauselämääsi, vaan käytöksesi on yksinkertaisesti mielestämme häpeällistä. Puolison pettäminen ei tee siis sinusta kiinnostavan erikoista tai väärinymmärrettyä raukkaa.

2. Turha väittää, että meitä ei luotu yksiavioisiksi.

Me emme tee montaa eri asiaa. Miksi siis sinä syytät alkukantaisia vaistojasi virheistäsi? "Liskoaivosi" tuskin saavat sinua hyppimään vieraissa, vaan teet oma valintasi. Siinä vaiheessa, kun uusimman valloituksesi aviomies juoksee vihaisena perässäsi, liskoaivot tuskin kelpaavat perusteeksi.

3. Myönnä, että rakastat pettämistä.

Tulet pettämisestä jonkinlaiseen pöllyyn. Metsästäminen kiehtoo sinua. Salailu ja valheet, joita kehität, saavat aikaan vaarantunteen, joka kiehtoo sinua. Jos näin ei olisi, etkö eläisi avoimessa suhteessa? Nautit luultavasti myös siitä tunteesta, että hallitset puolisoasi jollain tasolla.

4. Lopeta vähättely!

Pettäminen ei ole merkityksetön juttu. Yritä kertoa raskaaksi saattamallesi naiselle, että se oli vain merkityksetön pieni juttu, tai kokeile teoriaasi mieheen, joka sai tyttöystävältään sukupuolitaudin... Sinä et ole uhri, vaan puolisosi on. Älä yritä esittää muuta. Jos jäät kiinni, älyä hävetä ja kadu tekojasi.

5. Parinvaihtoa, avoimia suhteita, polyamoriaa ...

Avoimia parisuhteita on olemassa, mutta sinullapas tällaista ei ole, joten älä yritä esittää, että suhteenne olisi muuttunut maagisesti ilman puheita avoimeksi.

6. Kukaan ei pakota sinua pysymään aviossa.

Jos et halua olla uskollinen yhdelle kumppanille, kukaan ei pakota sinua siihen. Eroa! Niin yksinkertaista se on. Jos avioliittosi on todella niin hirveä ja vailla erotiikkaa, miehisty ja päätä se rehellisesti. Jos kuvittelet, että puolisosi ei pärjää ilman sinua, saatat sortua narsismiin. Suosittelisimme, että annat hänen päättää asiasta itse.

7. Ethän sinä normaalisti...

Haluat pitää itseäsi hyvänä ihmisenä ja tämä pettäminen on vain kertaluontoisesta, ensimmäinen kerta. Jos välität kumppanistasi, lopeta leikkiminen.


Tunsitko nämä luettuasi syyllisyyden pistona sydämessäsi? Oikein!

Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja