Petra Gargano uppoutuu Justin Timberlaken kirjaimellisesti seksikkääseen klassikkoon: "Jos ekalla viikolla heittäydyttiin fyysisesti, niin kyllä ensi jaksossakin"

Petra Gargano tulkitsee Tähdet, tähdet -ohjelman bilejaksossa Justin Timberlaken klassikkohitin SexyBack. 

Tähdet, tähdet -ohjelmassa vanhat genrejaot ovat lentäneet roskakoriin, ja tällä kaudella artistit pääsevät paljastamaan itsestään jotain ennen näkemätöntä eri teemojen kautta. Sunnuntaina 24. helmikuuta, kauden neljännessä livelähetyksessä teemana on bileet. 

Petra Gargano heittäytyy sunnuntain suorassa lähetyksessä vuoteen 2006 ja tulkitsee poptähti Justin Timberlaken hitin SexyBack

– Sanotaan näin, että jos ekalla viikolla heittäydyttiin fyysisesti, niin kyllä ensi jaksossakin heittäydytään fyysisesti. Kyllä siitä aika haastava mulle tulee, Gargano kertoo. 

Garganon mukaan ensimmäisen jakson jälkeen kappaleiden valinta on ollut hänelle jokseenkin haastavaa. Vaihtoehtoja on ollut paljon, ja hän kokee toistaiseksi päätyneensä oikeisiin valintoihin. 

– Ennemmin överit kuin vajarit. Biisi on tosi erilainen ja siinä on itseasiassa aika vähän laulettavaa. Se kuulostaa hämmentävältä, mutta näin on!

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.15!

Lue myös:

    Uusimmat