Petetyt naiset kertovat: Näistä merkeistä kumppanin uskottomuuden olisi voinut päätellä

1:53

Uskottomuutta suhteessaan kokeneet naiset kertoivat Reddit-sivustolla merkkejä, joista kumppanin ajautumisen väärään sänkyyn olisi voinut havaita, jos merkkejä olisi vain osannut tulkita.

Yllä olevalla videolla pohditaan sitä, miksi parisuhteessa ajaudutaan uskottomuuteen, vaikka kaikki olisi hyvin.

Onnelliselta vaikuttavassa parisuhteessa ei juurikaan tule kiinnitettyä huomiota varoittaviin merkkeihin, jotka jälkikäteen mietittynä olisivat voineet paljastaa kumppanin uskottomuuden. Aiemmin esimerkiksi eräs petetty vaimo, Patty Blue Hayes, on kertonut, millaisia olivat merkit. joita hän ei havainnut ajoissa.

Nyt Reddit-sivustolla on käyty aiheesta keskustelua. Elite Daily -sivusto kokosi yhteen Redditin AskWomen-palstalla annettuja vastauksia kysymykseen siitä, mistä merkeistä petetyt naiset ovat voineet päätellä viimeistään jälkikäteen kumppanin pettäneen.

Syytökset

"Hän syytti minua jatkuvasti pettämisestä."

Selittelyä

"Pitkät selitykset tulevista suunnitelmista, vähän kuin tarinat, joita tuli kerrottua vanhemmille, kun salaili suunnitelmia kavereiden kanssa, eikä halunnut heidän tietävän, mitä oli oikeasti meneillään."

Muutokset

"Rutiinien, ulkonäön ja tapojen täydellinen muuttaminen samalla, kun syytti minua pettämisestä."

Puolustelua

"Hän muuttui todella puolustelevaksi ja vihaiseksi, kun kysyin yksinkertaisesti yhdestä lukuisista tytöistä, jotka tekstailivat hänelle. Minusta se ei ole outo juttu kysyä, jos on vakavassa parisuhteessa, mutta hän hermostui ja melkein huusi minulle joka kerta. Jos se on vain "joku kaveri", miksi hermostuisit, minähän vain kysyin..."

Valehtelu

"Yliopistoaikainen poikaystäväni petti minua yhteisen ystävämme kanssa. He olivat olleet ystäviä liki 10 vuotta ennen kuin tapasin hänet (hän esitteli meidät toisillemme), joten en ajatellut mitään siitä, että he kävivät drinkeillä yhdessä. Sitä paitsi olin koulussa, joten meidän oli vaikeaa hengailla arkisin. Aina kun hän kertoi minulle näkevänsä häntä, sanoin jotain tyyliin 'pidä hauskaa, kerro, että soitan hänelle huomenna". Kun hän alkoi valehdella heidän näkemisistään, tiesin, että jotain oli tekeillä."

Vaisto

"Vaistoni. Jätin hänet omilleen festareille eräänä iltana, sitten näin hänet seuraavana päivänä juttelemassa tytölle, jota en tuntenut, ja minä vain tiesin, että hän oli harrastanut seksiä tämän kanssa. Kadotin kaikki voimani jaloistani, ja minun piti istua ruohikolle haukkomaan henkeäni. Hän valehteli minulle päin naamaa, joten annoin itseni tulla huijatuksi. Myöhemmin, kun hän oli kiertueella, minua kuvotti aina, kun hän lähetti minulle rakastavan postikortin tai kirjeen. Olimme kihloissa. Lopulta hän tunnusti yhden uskottomuuksistaan sähköpostilla kiertueeltaan, ja kaikki selkeni. Minulla ei ollut "luottamusongelmia" sittenkään, olin vain päätynyt yhteen valehtelevan ja pettävän ääliön kanssa, koska hän huijasi minua lupauksella lapsista. Jätin hänet sähköpostilla, vein hänen tavaransa hänen ystävälleen ennen kuin hän palasi kiertueeltaan, lähetin sormuksen hänen äidilleen, leikkasin luottokorttimme halki, ja lopulta sain hänet ulos elämästäni lopullisesti."

Läheinen suhde ystävään

"Hänellä oli oudon läheinen suhde parhaan ystäväni kanssa, ja hän oli hyvin suojelunhaluinen häntä kohtaan, ja vietti paljon aikaa kahdestaan hänen kanssaan, jolloin tunsin oloni ulkopuoliseksi. Heillä oli kipinää. Kipinä johtui siitä, että he harrastivat seksiä keskenään."

Ehkäisy

"Hänellä oli kondomeja, vaikka söin e-pillereitä. Lisäksi hänen sängyllään oli pitkä, värjätty hius, joka ei selvästikään ollut minun." 

Puhuu vähemmän kuin ennen

"Hän alkoi puhua minulle paljon vähemmän kuin ennen, vaikka oli aktiivisempi Facebook Messengerissä. Se osoitti minulle, että hän puhui jollekin toiselle. Hän availi FB Messengeriä kahden minuutin välein puhuakseen jollekulle, ja "aktiivinen"-leima paljasti hänet."

Puhelin

"Hän oli hyvin suojelunhaluinen puhelintaan kohtaan. Ei kertonut minulle salasanaa ja niin edelleen. Kerran hän kirjaimellisesti ryntäsi portaat ylös jätettyään minut huoneeseensa puhelimensa kanssa minuutiksi."

"Hän piilotti puhelimensa, kun menimme nukkumaan."

Katso myös:

1:18


Lähteet: Reddit, Elite Daily

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja