Peter Jacksonilta raju väite: Harvey Weinstein vesitti kahden näyttelijän roolit Taru Sormusten Herrasta -elokuvissa

Peter Jackson myöntää, että hän ei palkannut Ashley Juddia ja Mira Sorvinoa näyttelemään Taru Sormusten herrasta -elokuvissa Harvey Weinsteinin puheiden vuoksi.

Ohjaaja Peter Jackson myöntää tuoreessa haastattelussa, että Ashley Judd ja Mira Sorvino eivät saaneet roolejaTaru Sormusten Herrasta -elokuvissa, koska tuottaja Harvey Weinstein levitti heistä ikäviä huhuja.

– Miramax kertoi meille, että heidän kanssaan on kammottavaa työskennellä ja että heidän palkkaamistaan pitäisi välttää viimeiseen saakka, Jackson kertoo.

Weinstein johti Miramaxia yhdessä veljensä Bobin kanssa.

– Tuohon aikaan meillä ei ollut mitään syytä epäillä heidän puheitaan. Nyt, kun asioita tarkastelee uudessa valossa, ymmärrän, että kyseessä oli hyvinkin todennäköisesti Miramaxin lokakampanja. Epäilen, että meille annettiin valheellista tietoa näistä kahdesta lahjakkaasta näyttelijästä.

Sorvino ja Judd ovat molemmat väittäneet, että Weinstein on painostanut heitä fyysiseen kanssakäymiseen. Molemmat kieltäytyivät ehdotuksesta. Sekä Sorvino että Judd kommentoivat Jacksonin haastattelua sosiaalisessa mediassa.

– Aloin itkeä. Tässä se on, vahvistus siitä, että Harvey Weinstein pilasi urani. Epäilin sitä, mutta olin epävarma. Kiitos rehellisyydestä, Peter Jackson, Sorvino twiittasi.

– Muistan tämän hyvin, totesi Judd.

Lähde: Guardian

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja