Mainos

Pestomarinoidut silakat

Ainekset:

  • 500 g silakkaa fileinä
  • 1 dl väkiviinaetikkaa
  • 0,5 l vettä
  • 1-2 tl suolaa
  • 2-3 dl tuoreita basilikan lehtiä
  • 2 dl maissi-/rypsiöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa (mielellään Maldon-suolaa)

Valmistusohje:

Sekoita väkiviinaetikka, vesi ja suola. Liota silakkafileitä etikkavedessä vähintään 4 tuntia tai yön yli. Valuta silakat huolellisesti etikkaliemestä.

Silppua basilikan lehdet monitoimikoneessa tasaiseksi vähässä karkeassa suolassa, jotta väri säilyy. Lisää öljyä ohuena nauhana ja anna pyöriä tasaiseksi.

Mausta pippurilla ja suolalla ja jos haluat voit lisätä vähän murskattua valkosipulia. Sekoita silakoiden kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.