Pesetkö sittenkään oikein? Hittivideo osoittaa, mitä on oikeasti huolellinen käsienpesu – yli 18 miljoonaa katselukertaa!

1:15
Huolellinen käsienpesu on tärkeää!

Hittivideo osoittaa, kuinka tärkeää on huolellinen käsienpesu. Pelkkä sekuntien laskeminen ei riitä!

Käsienpesun tärkeyttä on korostettu koronaviruksen leviämisen vuoksi. Mutta vaikka pesisit käsiäsi vaaditut 20 sekuntia, myös huolellisuuteen kannattaa kiinnittää huomiota.

Viraalihitiksi noussut video osoittaakin, miksi on tärkeää pestä kädet todella kaikkialta, jotta pöpöt eivät pääse leviämään, kertoo Metro. Twitteriin videon jakoi Harjinder Singh Kukreja. Videolla musta maali kuvastaa saippuaa, ja käsiä pesemällä osoitetaan, kuinka "saippua" leviää kaikkiin paikkoihin vain silloin, jos suorittaa kaikki vaaditut tekniikat.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Videolla kumihanskoja käyttävä henkilö hieroo kämmeniään yhteen, sitten "pestään" sormien välit ja rystyset ja sormet itsessään. Myös peukalo saa erityishuomiota, tämän jälkeen vielä kämmenet ja ranteetkin.

Videota on katsottu huikeat 18 miljoonaa kertaa. Muun muassa Maailman terveysjärjestö WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesustwiittasi videon kehuen sitä nerokkaaksi tavaksi osoittaa oikeaoppinen käsienpesutekniikka.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja