Pernilla Böckerman paljastaa hakeutuneensa psykologin vastaanotolle – tanssinopettaja Anssi Heikkilä: "Muutos oli kuin yöllä ja päivällä"

Pernilla Böckerman hakeutui psykologin vastaanotolle viime viikolla - TTK-tähtiopettaja Anssi Heikkilä huomasi muutoksen 2:23
Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä kertovat, kuinka treenit muuttuivat yhdessä yössä.

Pernilla Böckerman haluaa näyttää rennon ja hauskan puolen itsestään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Fitness-urheilija ja somevaikuttaja Pernilla Böckerman ja hänen tähtiopettajansa Anssi Heikkilä saivat illan parhaat pisteet viime sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä. TTK-tuomari Jorma Uotinen innostui parin tanssista niin, että hän jopa kiroili suorassa lähetyksessä ja antoi kauden ensimmäisen kympin.

Böckerman on kunnianhimoinen urheilija, mutta tanssikisaa on varjostanut kylkiluun murtuma. Ensimmäisessä lähetyksessä pari sai hyvät pisteet, kun taas viikko sitten tuomareilta tuli kritiikkiä.

Viime sunnuntaina tanssiparketilla nähtiin rento Böckerman, joka selvästi nautti tanssista.

– Olen päässyt pahimmista kivuista eroon, ei ole mennyt energiaa siihen. Päätin jättää urheilijaminän kotiin tai on sitä hitusen mukana tässä. Nyt löytyy se rento ja hauska puoli, mitä hyvin paljon olen. Sitä ei varmaan ole näkynyt ensimmäisessä ja toisessa livessä, Böckerman kertoi lähetyksen jälkeen.

– Muutos oli kuin yöllä ja päivällä. En pysty ymmärtämään, miten ihminen pystyy muuttumaan yhdessä yössä. Se sama kunnianhimo säilyi siellä, mutta samaan tavoitteeseen mennään eri tavalla. Treeneistäkin tuli heti paljon tehokkaimpia, Heikkilä jatkoi.

Böckerman paljastaa, mitä tapahtui yhdessä yössä.

– Huomasin, että tarvitsen nyt jonkun muun apua. Kävin psykologilla ja se helpotti tosi paljon. Olen hyvä puhumaan ja löydän itse sen ongelman, mikä minulla on. Tarvitsen, että joku muu on siinä sanomassa, että kyllä se menee. Hän antoi työkaluja ja olen käyttänyt niitä työkaluja ja lopputulos oli tämä.

Böckerman ei ole käynyt psykologilla aikoihin.

– Huomasin keskiviikkona treeniksellä ja puhuin Anssin kanssa, että nyt tämä saa loppua. Minulla oli miljoona asiaa päässäni ja en kyennyt siihen. Sain ajan samalle päivälle ja illalla olin ihan uusi tyyppi. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat