Peppu edellä puutarhaan

Katja Ståhl täräyttää rohkeasti mielipiteensä tiskiin tällä kertaa pihan ja puutarhan hoidosta. Onko piha hapan vai emäksinen, kuka teistä on harava? Lue koko blogimerkintä ja jaa omat puutarhanhoitotuskasi Katjan kanssa.

– Viime syksyn myrskyissä aitani kaatui. Tai oikeammin se paiskautui pois pihaltani. Tajusin, että nyt koko puutarhavammaisuuteni paljastuu. Lueskelin kaikkien puutarha- ja pullapitko -blogaajien nikkarointitarinoita ja itkin, Katja kirjoittaa Perustavaa laatua -blogissa mtv3.fi/koti -osiossa.

Tuskaa ei lainkaan lievitä se, että maailma tuntuu olevan täynnä käsistään käteviä tee itse -ihmeitä. Oletko sinä törmännyt näihin täydellisiin pajunvitsan nysvääjiin?

– Tässä maailmassa on monta ihmistä, jotka osaavat rakentaa pajunvitsoista pihalleen kiehtovan aidan sillä aikaa kun leivinuunissa kohoaa oman maan nokkospiiras. Nämä ihmiset tuuppaavat hellästi pihalla laiduntavan lampaan tieltään mennessään ottamaan huikat puisesta kuksasta, jonka täyttää maanmainio omasta kaakaopuusta tiristetty terveysjuoma. Veikkaan, että vapaa-ajallaan nämä ihmiset käyvät terveyskeskuksissa kertomassa kuinka terveitä he ovat!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat