Pep Guardiolan toiminta Mestarien liigassa suututti – mestariluotsilta terävä vastaus piinaaviin syytöksiin: "Myöntäisin sen kyllä"

1:19
Manchester Cityn ja Porton edellisessä kohtaamisessa vierasjoukkue siirtyi johtoon tällä Luis Diazin upealla soolomaalilla.

Pep Guardiola on antanut terävän vastauksen FC Porton päävalmentaja Sergio Conceicaolle, joka syytti Manchester Cityn manageria aiemmin tuomareiden painostamisesta. Tänään valmentajat kohtaavat uudestaan Mestarien liigassa.

Porto hävisi Manchester Citylle lokakuussa 1-3-lukemin, eikä Coincecao ollut tyytyväinen englantilaisseuran valmennustiimin käytökseen kentän laidalla. Tappion jälkeen hän ilmaisi mieltään hyvin katkeraan sävyyn.

– Minulla on paljon opittavaa Pep Guardiolalta. Se miten hän painostaa tuomareita ja puhuu vastustajien pelaajille sekä valmennustiimille... Hän on fantastinen esimerkki. Minun on opittava tämä myös. Me olimme tänään autenttisia enkeleitä verrattuna toiseen puoleen, Coincecao sanoi lokakuun ottelun jälkeen.

Manchester City matkustaa tiistaina Porton vieraaksi uusintakohtaamista varten ja tasapeli Portugalista riittäisi sille Mestarien liigan lohko C:n voittoon. Kamppailun alla Guardiola vastasi Coincecaon piinaaviin syytöksiin hyvin kielteisesti.

– En hyväksy tätä väitettä. Hän voi sanoa mielipiteensä, mutta me emme painosta tuomareita, Guardiola huomautti maanantaina lehdistölle.

– Se ei ole tapa, jolla me historiassa puhumme puolestamme. Me emme ole sen tyyppinen joukkue, joka toimisi näin. Rehellisesti. Minä myöntäisin sen kyllä.

– Ihmiset Saksassa ja Espanjassakin tietävät oikein hyvin, että käytöksemme puhuu puolestaan. Nämä väitteet eivät kuvaa meitä.

Mestarien liigassa pelataan tiistaina jälleen kahdeksan ottelua. Kaikki pelit ovat nähtävissä suomeksi selostettuina C Morelta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja