Nyt ei hyvältä näytä! Valioliigan perinneseura kokonaisuudessaan koronakaranteeniin – seuraava ottelu vaarassa

Englannin Valioliigassa pelaava Newcastle United on syvissä ongelmissa. Seuraava sarjaottelu Aston Villaa vastaan on vaarassa peruuntua seuran huolestuttavan koronavirustilanteen takia.

Newcastlen koko edustusjoukkue määrättiin maanantaina koronakaranteeniin. Sunnuntain harjoitukset peruttiin myös, kun päivän koronatestaukset paljastivat merkittävän määrän uusia positiivisia tuloksia seuran pelaajien ja henkilöstön joukosta.

Ennen viime perjantain sarjapeliä Crystal Palacea vastaan Newcastlesta löytyi kolme positiivista testitulosta ja ottelun jälkeen kaksi lisää. Brittimediassa pelätään, että myös Crystal Palace on altistunut ottelun yhteydessä koronalle.

Valioliigan kaudella 2020-21 ei ole peruttu vielä yhtäkään ottelua koronaviruksen takia. Newcastlen perjantainen sarjakamppailu Aston Villaa vastaan voidaan kuitenkin joutua siirtämään myöhemmälle ajankohdalle.

Newcastlen manageri Steve Bruce oli jo viime viikolla ilman useita avainpelaajiaan sekä loukkaantumisten että sairastapausten takia. Vaikka joukkue voittikin Crystal Palacen 2-0 vieraissa, ei englantilaisluotsi usko saavansa tarpeeksi aikaa valmistautua perjantain Villa-kamppailuun kasvavien koronahuolien vuoksi.

Newcastlen harjoituskeskus on toistaiseksi suljettu ja se aukeaa aikaisintaan keskiviikkona. Seura on Valioliigassa 13. sijalla kymmenen ottelukierroksen jälkeen.

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat