”He ovat isosti väärässä” – Pep Guardiola otti pelaajiltaan luulot pois ennen Mestarien liigan kärkikamppailua

Manchester Cityn manageri Pep Guardiolalla ei ole aikomusta kierrättää joukkuettaan tiistaina FC Portoa vastaan, vaikka se onkin jo varmistanut paikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Manchester City on kamppailut loukkaantumisten ja sairastapausten kanssa pitkin alkukautta, mikä on näkynyt joukkueen tuloksissa. Viime lauantaina City näytti kuitenkin palanneen parhaalle tasolleen, kun se murskasi Burnleyn lukemin 5-0 Valioliigassa.

Ottelussa loistaneet Kevin De Bruyne ja Kyle Walker olivat kumpikin sivussa viime viikon Olympiakos-kamppailusta, mutta tiistaina heidänkin uskotaan palaavan Mestarien liiga -viheriölle.

– Se (De Bruynen ja Walkerin sivuun jättäminen) ei johtunut lepuutuksesta, Guardiola kertoi lehdistölle.

– Kevin oli hieman uupunut henkisesti – se pitää paikkaansa – mutta juuri nyt, pelaajani ovat paremmassa kunnossa ja aikaisempaa keskittyneempiä.

– Jos pelaajat luulevat, että lepuutan heitä kierrättäessäni kokoonpanoa, he ovat isosti väärässä.

Manchester City varmisti paikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä viime viikolla, kun se voitti Olympiakosin 1-0 vieraissa.

Tiistaina tasapeli FC Portoa vastaan varmistaisi kuitenkin lohkovoiton, sillä lohkokakkosena oleva portugalilaisseura hävisi ensimmäisen kohtaamisen Englannissa 1-3.

Mestarien liigassa pelataan tiistaina jälleen kahdeksan ottelua. Kaikki pelit ovat nähtävissä suomeksi selostettuina C Morelta.

Lue myös:

    Uusimmat