Penélope Cruz hurmaa kohtalokkaana kissanaisena

Näyttelijä Penélope Cruz hurmaa vuoden 2013 kalenterikuvassa sielukkaana femme fatalena pahanilmanlinnuiksi herjattujen kissojen ympäröimänä. Näyttelijä ei kuitenkaan ole ensimmäistä kertaa kissojen saartamana: Cruz kertoo asuneensa pienessä huoneistossa useiden kissojen kanssa, joita kukaan muu ei huolinut.

Espanjalaissyntyinen näyttelijätär Penélope Cruz, 38, ei ole taikauskoinen nainen; ei ainakaan, mitä tulee mustiin kissoihin ja niiden surullisenkuuluisaan maineeseen epäonnentuojina. 2013 Campari Design Calendar -kalenterikuvassa Cruz poseeraa keskellä tietä mustien kissojen ympäröimänä viis veisaamatta niihin kohdistuneesta taikauskosta pahanilmanlintuina.

Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun näyttelijätär on kissojen saartama; myös tosielämässä Cruz on aikamoinen kissanainen. Kun näyttelijätär muutti Espanjasta Los Angelesiin, hän tunsi olonsa äärimmäisen yksinäiseksi. Espanjalaiskaunotar puhui ainoastaan pikkuisen englantia ja asusti pienessä hotellihuoneessa – yhdessä kissojensa kanssa.

– Olin tuolloin erittäin yksinäinen, Cruz kertoi Voguen haastattelussa vuonna 2011.

– Löysin kodittomia kulkukissoja kaduilta ja otin ne mukaani. Kasvatin tuohon aikaan paljon kissoja.

Kaikkia kissoja ei Cruz kuitenkaan pitänyt itsellään, vaan etsi jokaiselle hyljätylle kissatoverilleen rakastavan kodin.


Pelkäätkö sinä mustia kissoja?


Lue myös:


AVA/Katri Koskinen

Kuva: Campari/Kristian Schuller

Lähde: Vogue, Peoplepets

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja