Pelicansin toimitusjohtaja jättää tehtävät, seura käynnistää yt-neuvottelut – "Kulunut vuosi on ollut monella tapaa raskas ja haasteellinen"

Lahden Pelicans tiedotti keskiviikkoaamuna, että seuran toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu jättää tehtävänsä. Kolun paikan ottaa toistaiseksi Pasi Nurminen.

Kolu on johtanut Pelicansia vuodesta 2016 ja työskennellyt yhtiössä vuodesta 2004. Toimitusjohtajan tehtäviin hän nousi markkinointijohtajan paikalta.

– Pitkä tie on kuljettu turkoosisydän rinnassa. Ensin pelaajana ja sen jälkeen toimistotehtävissä. Olemme saaneet yhdessä paljon aikaan, mutta tietenkin kulunut vuosi on ollut monella tapaa raskas ja haasteellinen. Luovutan soihdun nyt seuraavalle kantajalle ja toivon Lahti-kiekolle menestyksekästä tulevaisuutta, Kolu kommentoi seuran tiedotteessa.

– Haluan kiittää omasta sekä yhtiön puolesta Tomi-Pekka Kolua äärimmäisen kovasta työstä Lahden Pelicansin eteen. Kolun aikana Pelicans meni yhtiönä monella osa-alueella eteenpäin, Nurminen kertoo.

Pelicans tiedotti myös aloittavansa taloudellisista syistä yhteistoimintaneuvottelut syyskuun ensimmäinen päivä. Päätöstä kuvaillaan myös vallitsevassa maailmantilanteessa varotoimenpiteeksi.

   

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja