Pelicansin keväinen kotitaika mureni – Ilves avasi välieräsarjan voitokkaasti

Leo Lööf laukoo Ilveksen 3-2-voittomaalin jatkoerässä 1:47
Leo Lööf nousi Ilveksen sankariksi jatkoerässä.

Ilves otti ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan, kun se kaatoi Pelicansin välierien avausottelussa jatkoerässä lukemin 3-2.

Vierasjoukkue Ilves vastasi ottelun avausmaalista, kun tshekkipuolustaja Dominik Masin jysäytti kiekon painavalla laukauksella verkkoon.

Pelicansin kuitti nähtiin vielä saman erän aikana. Sakke Hämäläinen testasi lahtelaisyleisön äänijänteitä laukomalla kiekon upeasti yläkulmaan.

Ilves otti johdon jälleen itselleen toisessa erässä. Kiekko pomppi hyökkäysalueella Joona Ikosen lapaan, joka laukoi jo pudotuspelikevään neljännen täysosumansa.

Ilves näytti olevan kertaalleen jo matkalla maukkaaseen vierasvoittoon, mutta Pelicans oli toista mieltä. 19-vuotias Topias Vilén räjäytti Isku Areenan riemuun vain 19 sekuntia ennen päätössummeria venyttäen ratkaisun jatkoerään.

Jatkoerä ei ehtinyt kuitenkaan vanhentua kauaa, kun Leo Lööf täräytti Ilvekselle maukkaan vierasvoiton. Tappio oli Pelicansille pudotuspelikevään ensimmäinen kotikaukalossa.

Pelicans tekee 2-2 maalin ilman maalivahtia 1:32
Topias Vilén laukoi Pelicansin 2-2-tasoitusmaalin kolmannen erän loppusekunneilla.