Pekka Rinteelle sateli ylistystä NHL-maailmasta – "nöyrän supertähden" yksi ele jätti lähtemättömän vaikutuksen

Koko NHL-uransa Nashville Predatorsia edustanut Pekka Rinne ilmoitti tiistaina lopettavansa jääkiekkouransa. Suomalaisveskarin päätös on saanut paljon huomiota kiekkomaailmassa.

Esimerkiksi entiset ja nykyiset pelaajat sekä heidän läheisensä osoittivat sosiaalisessa mediassa kunnioituksensa Rinnettä kohtaan.

Dallas Starsin tähtihyökkääjä Joe Pavelski kirjoitti Rinteestä Twitterissä.

– Onnittelut Pekka Rinteelle uskomattomasta urasta! Oli niin hauskaa taistella häntä vastaan vuosien saatossa, ylisti Pavelski.

Pitkän NHL-uran tehnyt Hal Gill taas yhtyi ESPN:n urheilutoimittajan sanoihin Rinteen urasta.

– Hall of Fameen. Olen samaa mieltä, näki Gill.

Nykyään NHL-asiantuntijana työskentelevä ex-maalivahti Darren Pang kehui Rinnettä vuolaasti.

– Onnittelut yhdelle kautta aikojen parhaista maalivahdeista, mutta vielä tärkeämpää on se, millainen ihminen olet. En voi kiittää tarpeeksi ajasta, jotka olet viettänyt kanssani – ennen pelejä, pelien jälkeen ja pukukopista riippumatta. Olet herrasmies, kirjoitti Pang.

Predatorsissa Rinteen kanssa pelanneen Rocco Grimaldin Abby-vaimo taas jakoi paljon Rinteestä kertovan anekdootin.

– Suosikkimuistoni Pekka Rinteestä on ensimmäiseltä kaudeltamme Predatorsissa. Rocco näytti perheelleni Bridgestone Arenaa (Predatorsin kotihalli) ensimmäistä kertaa, ja Pekka oli paikalla. Hän tuli luoksemme ja sanoi yksinkertaisesti: "Olen Pekka." Tuo ja kättely tekivät isäni päivästä ikimuistoisen. Onnittelut nöyrälle supertähdelle, numerolle 35, kirjoitti Grimaldi.

Katso twiitit alta.

Lue myös:

    Uusimmat