Pehmonalle sisälsi viestin kuolleelta äidiltä – Heidi löysi 7-vuotiaan kadottaman lelun, jota koko kaupunki etsi: "Hän oli niin onnellinen"

Kanadalainen seitsemänvuotias poika hukkasi lomamatkallaan Albertassa rakkaan nallensa. Pehmolelun tunnearvoa lisää sen sisältämä tärkeä viesti. Pojan onneksi nalle löytyi ja kaksikkoa odottaa jälleennäkeminen.

Nova Scotiasta kotoisin oleva Duncan MacDonald, 7, oli viime viikolla lomamatkalla perheensä kanssa Airdriessa, Albertassa, kun hän hukkasi reppunsa.

Menetys oli valtava, sillä repussa oli nallekarhu, jonka sisällä oli pojan äidin nauhoittama ääniviesti. Äiti oli nauhoittanut viestin pojallensa ennen kuolemaansa, kertoo muun muassa CTV News.

Uutiset kadonneesta pehmolelusta herättivät paljon tunteita kaupungin asukkaissa. Facebook-päivitystä, jossa pyydettiin etsimään nallekarhua, jaettiin satoja kertoja. Kaupungissa järjestettiin jopa vapaaehtoisia etsintäpartioita.

Kaikesta vaivannäöstä huolimatta nallea ei löytynyt – ennen viime maanantaita. 

Onnellinen sattuma ja vielä onnellisempi loppu

Heidi Erickson oli viemässä 13-vuotiasta poikaansa Joshuaa ja pojan ystävää Nose Creekin puistoon kalastamaan. Kun Erickson palasi hakemaan poikia, hän huomasi repun roikkumassa puistossa eräästä tolpasta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun toin pojat puistoon, ei täällä ollut mitään reppua. Mutta kun palasin, tämä reppu oli roikkumassa puiston tolpassa, Heidi kertoo.

– Näin sen ja ajattelin sen näyttävän tutulta, mutta tiesin, että se ei ollut lasteni reppu. Minulle juolahti mieleen, että kenties se oli nuoren pojan hukassa ollut reppu. Menin repun luo ja avasin sen – ja todellakin, siellä oli nalle sisällä. Se oli todella jännittävää.

Heidi otti repun mukaansa autoon. Hän kuunteli Duncanin edesmenneen äidin nauhoitteen poikien kanssa. 

– Hän [Joshua] painoi nallen vatsaa. Kuulimme nauhoitetun viestin ja… me kaikki liikutuimme. Se oli todella henkilökohtainen ja äärimmäisen kaunis viesti, Heidi kertoo.

Joshua olikin varma, että se oli juuri se sama nalle ja reppu, joita koko kaupunki oli aiemmin etsinyt.

"Hän oli niin onnellinen"

Heidi otti yhteyttä pojan äitipuoleen, Ranelle MacMasteriin,  joka oli tehnyt päivityksen Facebookiin kadonneesta nallesta. Heidi ei tiennyt, että vain hetkeä aikaisemmin koko perheelle oli kerrottu, kuinka epätodennäköistä olisi enää löytää koko reppua.

– Hän oli niin onnellinen, Heidi sanoo.

Heidi lähetti pojalle kuvan itsestään nallen kanssa. Hän kertoi, kuinka nalle jäisi vielä yhdeksi yöksi yökylään hänen luokseen. 

Seuraavana päivänä Heidi vei pehmolelun Airdrieen kaupunkikierrokselle. Hän aikoi näyttää sille paikallisia maamerkkejä, kuten pormestarin toimiston.

Kierroksen viimeinen pysäkki oli paikallinen radioasema, joka oli alusta alkaen ollut mukana seuraamassa nallen etsintöjä. Radioasema auttoi järjestelemään nallen takaisin Nova Scotiaan.

Nallekarhu lentääkin sunnuntai-iltana ilmaiseksi kotiinsa Nova Scotiaan.

– Suurin kunnia tästä menee Duncanin äideille. Hänen äidillensä, joka rakasti niin paljon poikaansa jättäkseen tälle erityisen viestin ennen kuolemaansa, ja hänen äitipuolellensa, joka välittää pojasta tarpeeksi pitääkseen yllä äidin muistoa ja teki paljon töitä löytääkseen nallen, Heidi sanoo.

  

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Anna etsi kadonnutta pupua Facebookista – rakas pehmolelu löysi takaisin kotiin 0:40
Myös Anna etsi kadonnutta pupua Facebookista. Rakas pehmolelu löysi takaisin kotiin.

Lähteet: CTV news, MSN, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat