Pauli Hanhiniemi vahvistaa – uusi rakas ja avoliitto!

Pauli Hanhiniemi saapui tänään Kerran elettyä -kirjansa julkistustilaisuuteen yhdessä laulajarakkaansa Ilaria Tuccin kanssa. 

Pauli Hanhiniemi vahvistaa Mtv.fi:n haastattelussa parin asuvan yhdessä.

– Ei kai sitä nyt tarvitse sen enempää ihmetellä. Eikös se ole ihan normaalia, että ihmiset pyörivät yhdessä. Aikuisia ihmisiä ollaan, Hanhiniemi sanoo.

Hanhiniemi saapui eilen Suomeen Boliviasta Lähetysseuran järjestämältä matkalta. Hän kertoo Ilarian tulleen häntä vastaan Helsinkiin.

– En ole ollut tässä paljoa kotona, niin hän tuli vastaan, Hanhiniemi kertoo. 

Ilariaa kuullaan myös Hanhiniemen 14.10. julkaistulla uudella Pölyä, hiuksia, risuja -albumilla kappaleella Mä en oo koskaan.

– Siinä oli muutamia nuoria laulajattaria Jonas Olssonin (tuottaja) ehdotuksesta. Se tuntui asetelmana kuitenkin liian karhealta. Parikymppinen pimu ei oikein istunut minun duettokumppaniksi.  Riku Kettunen (kitaristi) ehdotti, että kokeilisimme Ilariaa siihen kappaleeseen. Aluksi hän lauloi suomeksi, mutta se ei kuulostanut minusta hyvältä vaan kornilta. Riku sitten toistamiseen ehdotti, että ne Ilarian osuudet käännettäisiin italiaksi. Sitten hän käänsi sanat italiaksi äidinkielelleen ja lopputulos on aika hyvä, Hanhiniemi sanoo. 

Suhdehuhuista kertoi ensimmäisenä toukokuussa Seiska

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja