Paul McCartney ja Nancy Shevell menivät naimisiin, katso kuvat!

Joulukuussa Suomessa konsertoiva Paul McCartney avioitui rakkaansa Nancy Shevellin kanssa Lontoossa. Katso kuvat tuoreesta avioparista!

Muusikko Paul McCartney, 69, ja Nancy Shevell, 51, avioituivat maistraatissa Lontoon Marylebonessa sunnuntaina 9.10.2011. Hetkeä oli todistamassa vain 30 parin läheisintä ystävää. Käsi kädessä maistraatista poistuessaan kumpikin näytti hyvin onnelliselta, perheen ja ystävien heitellessä heidän ylleen punaisia ruusun terälehtiä. Paikalle oli saapunut myös lukuisia faneja onnittelemaan tuoretta avioparia. Kukkaistyttönä toimi Paulin 8-vuotias tytär Beatrice, miehen edellisestä avioliitosta Heather Millsin kanssa.

Shevellillä oli yllään hillitty norsunluunvalkoinen, polvimittainen hääpuku, jossa oli yksityiskohtana valkoisia nappeja etumuksessa ja hihoissa. Paulin tyttären Stella McCartneyn uskotaan suunnitelleen puvun. Sädehtivällä morsiamella oli myös yksinkertainen kukkakimppu, jossa oli erivärisiä ruusuja. Sulhanen oli pukeutunut tyylikkääseen tummansiniseen pukuun ja vaaleansiniseen solmioon.

Paulilla on Beatricen lisäksi neljä muuta lasta. Vanhin tytär Heather on adoptoitu ensimmäisen vaimon Lindan edellisestä avioliitosta ja loput lapset ovat yhteisiä Lindan kanssa: valokuvaaja Mary McCartney, muotisuunnittelija Stella McCartney ja poika James McCartney.

Ensimmäinen vaimo Linda menehtyi rintasyöpään vuonna 1998. Vuonna 2002 McCartney avioitui Millsin kanssa. Avioliiton päätyttyä Paul joutui maksamaan hänelle 40 miljoonaa euroa. Mies uskoo kuitenkin edelleen tosirakkauteen, sillä hänellä ei ole avioehtoa tuoreen vaimonsa Shevellin kanssa.

Paul McCartney konsertoi Suomessa 12. joulukuuta 2011.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja