Pashaa pääsiäiseksi? Tämä jälkiruoka syntyy vaivatta!

Ruokakesko
Julkaistu 16.04.2014 14:26

Haluaisitko valmistaa pashaa pääsiäiseksi? Kokeile rohkeasti, sillä maukas pasha syntyy vaivattomasti.

Pasha on pääsiäisen raikas, mutta tuhti herkku. Helposti ja nopeasti syntyvä jälkiruoka valmistetaan rahkasta, voista, kermasta ja munista, mutta kevyemmänkin versionvoi toki tehdä.

Pasha valmistetaan edellisenä päivänä ja laitetaan yöksi jääkaappiin. Pashan voit valmistaa kulhoon tai vaikkapa sideharsolla tai suodatinpussilla peitetyssä kahvin suodattimessa – kunhan astiassa on reikä, josta ylimääräinen neste pääsee valumaan pois.

Katso, kuinka Alex Nurmi valmistaa perinteisen pashan!

Sumo video id

Pääsiäisenä maistuvat myös:

Pashatiramisu

Pääsiäisen kääretorttu

Mämmikakku

Keltainen pashatorttu


Reseptit: Ruokakesko

(MTV LIFESTYLE)

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle