Pashaa pääsiäiseksi? Tämä jälkiruoka syntyy vaivatta!

Haluaisitko valmistaa pashaa pääsiäiseksi? Kokeile rohkeasti, sillä maukas pasha syntyy vaivattomasti.

Pasha on pääsiäisen raikas, mutta tuhti herkku. Helposti ja nopeasti syntyvä jälkiruoka valmistetaan rahkasta, voista, kermasta ja munista, mutta kevyemmänkin versionvoi toki tehdä.

Pasha valmistetaan edellisenä päivänä ja laitetaan yöksi jääkaappiin. Pashan voit valmistaa kulhoon tai vaikkapa sideharsolla tai suodatinpussilla peitetyssä kahvin suodattimessa – kunhan astiassa on reikä, josta ylimääräinen neste pääsee valumaan pois.

Katso, kuinka Alex Nurmi valmistaa perinteisen pashan!

Pääsiäisenä maistuvat myös:


Reseptit: Ruokakesko

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja