Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Parmesan broileria ja lämmin hapankaalilisäke 27.1.2001

Julkaistu 04.06.2001 15:12

toim. Sari-Leena Heilanen

Parmesan broileria


4 nahatonta broilerin rintapalaa
1 dl öljyä tai sulatettua voita
1 rkl broilerimaustetta
1 puristettu valkosipulinkynsi
1/2 dl tuoretta silputtua persiljaa
2-3 dl Parmesan juustoa raastettuna
Sekoita keskenään kulhossa öljy tai sulatettu voi, broilerimauste, valkosipuli ja tuore persilja. Kasta broilerin palat mausteöljyyn ja laita uunivuokaan. Ripottele broilerien päälle vielä runsaasti Parmesan raastetta. Kypsennä broileria uunissa 200C asteessa noin 25-30 minuuttia, kunnes juusto on saanut hieman väriä pintaan ja leikatessa broilerista irtoavan nesteen väri on kirkasta.

Lämmin hapankaalilisäke


1 sipuli
2 rkl voita
200g hapankaalia
4 dl kasvislientä
maustepussi (laakerinlehti, mauste ja mustapippureita sekä sinapinsiemeniä)
1 porkkana
2 omenaa
suolaa
( 2 dl kuivaa valkoviiniä)
koristeluun tuoretta persiljaa
Leikkaa sipuli suikaleiksi. Hauduta sipulia voissa kattilassa hetki. Lisää hapankaali liemi ja maustepussi. Kuori ja raasta porkkana ja omenat. Lisää suikaleet pannulle. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Mausta suolalla. Halutessasi voit vielä lisätä makua tilkalla kuivaa valkoviinillä. Poista maustepussi ennen tarjoilua. Tarkista maku.

Lisää aiheesta:

Vain yksi lihapulla päivässä? Ruotsalaisprofessori uudesta suosituksesta: "Täysin hullua"Yksinäisyys todella tappaa – näin suuret ovat erotKuoliaaksi jäätynyt kissanpentu järkytti Kouvolassa – harras toive omistajilleEthän sorru tähän herpeksen hoitoniksiin? "Heikentää tilannetta entisestään"Suppilovahverokeitto, jonka ohjeen kaikki haluavat – tässä täydellisen sopan salainen raaka-aineTestasimme kauppojen halvimmat hapankorput – tässä voittaja
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:21
    Ruoka

    Vain yksi lihapulla päivässä? Ruotsalaisprofessori uudesta suosituksesta: "Täysin hullua"

  • 06:45
    Yksinäisyys

    Yksinäisyys todella tappaa – näin suuret ovat erot

  • 05:02
    Kissat

    Kuoliaaksi jäätynyt kissanpentu järkytti Kouvolassa – harras toive omistajille

  • Eilen18:50
    Virukset

    Ethän sorru tähän herpeksen hoitoniksiin? "Heikentää tilannetta entisestään"

  • Eilen17:24
    Ruoka

    Suppilovahverokeitto, jonka ohjeen kaikki haluavat – tässä täydellisen sopan salainen raaka-aine