Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Parmesan broileria ja lämmin hapankaalilisäke 27.1.2001

Julkaistu 04.06.2001 15:12

toim. Sari-Leena Heilanen

Parmesan broileria


4 nahatonta broilerin rintapalaa
1 dl öljyä tai sulatettua voita
1 rkl broilerimaustetta
1 puristettu valkosipulinkynsi
1/2 dl tuoretta silputtua persiljaa
2-3 dl Parmesan juustoa raastettuna
Sekoita keskenään kulhossa öljy tai sulatettu voi, broilerimauste, valkosipuli ja tuore persilja. Kasta broilerin palat mausteöljyyn ja laita uunivuokaan. Ripottele broilerien päälle vielä runsaasti Parmesan raastetta. Kypsennä broileria uunissa 200C asteessa noin 25-30 minuuttia, kunnes juusto on saanut hieman väriä pintaan ja leikatessa broilerista irtoavan nesteen väri on kirkasta.

Lämmin hapankaalilisäke


1 sipuli
2 rkl voita
200g hapankaalia
4 dl kasvislientä
maustepussi (laakerinlehti, mauste ja mustapippureita sekä sinapinsiemeniä)
1 porkkana
2 omenaa
suolaa
( 2 dl kuivaa valkoviiniä)
koristeluun tuoretta persiljaa
Leikkaa sipuli suikaleiksi. Hauduta sipulia voissa kattilassa hetki. Lisää hapankaali liemi ja maustepussi. Kuori ja raasta porkkana ja omenat. Lisää suikaleet pannulle. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Mausta suolalla. Halutessasi voit vielä lisätä makua tilkalla kuivaa valkoviinillä. Poista maustepussi ennen tarjoilua. Tarkista maku.

Lisää aiheesta:

Tutkimus: Tämä seikka ennustaa pidempää elinikää ikääntyneilleTämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennäGoogle julkaisi vuoden trendit – pyysimme kansalaisia paljastamaan oman hakuhistoriansaOletko "väsynyt tyttö"? Näin trendimeikki syntyySuomalaisten ruokailutavat syynissä: Joka neljäs syö sohvallaMiau-1 alkaa: Kissojen "Ozempic" voi olla pian totta
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:53
    Ikääntyminen

    Tutkimus: Tämä seikka ennustaa pidempää elinikää ikääntyneille

  • Eilen18:59
    Ruokaniksit

    Tämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennä

  • Eilen16:59
    Google

    Google julkaisi vuoden trendit – pyysimme kansalaisia paljastamaan oman hakuhistoriansa

  • Eilen16:52
    Meikit

    Oletko "väsynyt tyttö"? Näin trendimeikki syntyy

  • Eilen14:15
    Ruoka

    Suomalaisten ruokailutavat syynissä: Joka neljäs syö sohvalla