Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Parmesan broileria ja lämmin hapankaalilisäke 27.1.2001

Julkaistu 04.06.2001 15:12

toim. Sari-Leena Heilanen

Parmesan broileria


4 nahatonta broilerin rintapalaa
1 dl öljyä tai sulatettua voita
1 rkl broilerimaustetta
1 puristettu valkosipulinkynsi
1/2 dl tuoretta silputtua persiljaa
2-3 dl Parmesan juustoa raastettuna
Sekoita keskenään kulhossa öljy tai sulatettu voi, broilerimauste, valkosipuli ja tuore persilja. Kasta broilerin palat mausteöljyyn ja laita uunivuokaan. Ripottele broilerien päälle vielä runsaasti Parmesan raastetta. Kypsennä broileria uunissa 200C asteessa noin 25-30 minuuttia, kunnes juusto on saanut hieman väriä pintaan ja leikatessa broilerista irtoavan nesteen väri on kirkasta.

Lämmin hapankaalilisäke


1 sipuli
2 rkl voita
200g hapankaalia
4 dl kasvislientä
maustepussi (laakerinlehti, mauste ja mustapippureita sekä sinapinsiemeniä)
1 porkkana
2 omenaa
suolaa
( 2 dl kuivaa valkoviiniä)
koristeluun tuoretta persiljaa
Leikkaa sipuli suikaleiksi. Hauduta sipulia voissa kattilassa hetki. Lisää hapankaali liemi ja maustepussi. Kuori ja raasta porkkana ja omenat. Lisää suikaleet pannulle. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Mausta suolalla. Halutessasi voit vielä lisätä makua tilkalla kuivaa valkoviinillä. Poista maustepussi ennen tarjoilua. Tarkista maku.

Lisää aiheesta:

Pysäköintivirhemaksu erääntynyt? Varo tätä huijausviestiäYllättävä puuro aiheutti jättijonot Helsingissä – tässä sen salaisuusInfluenssa iski – milloin pitää lähteä hoitoon?Stressitasot laskuun suomalaiskeksinnön avulla – "Osa on saanut unettomuuteen tosi nopeasti avun"Leviääkö maailmalla superinfluenssa? Britanniassa varoitetaan "pahimmasta mahdollisesta skenaariosta"Valtteri tekee riisipuuron tavalla, jota moni ei ole hoksannut: "Älyttömän hyvä"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 10:50
    Verkkohuijaukset

    Pysäköintivirhemaksu erääntynyt? Varo tätä huijausviestiä

  • 08:08
    Puuro

    Yllättävä puuro aiheutti jättijonot Helsingissä – tässä sen salaisuus

  • 06:48
    Influenssa

    Influenssa iski – milloin pitää lähteä hoitoon?

  • Eilen18:59
    Sovellukset

    Stressitasot laskuun suomalaiskeksinnön avulla – "Osa on saanut unettomuuteen tosi nopeasti avun"

  • Eilen18:25
    Influenssa

    Leviääkö maailmalla superinfluenssa? Britanniassa varoitetaan "pahimmasta mahdollisesta skenaariosta"