Mainos

Parkkosen äiti: Peten lahjatoive teininä yllätti – oli pakko heltyä!

Tanssi Tähtien Kanssa voittajalla on ollut pienestä pitäen iso sydän. Hänen äitinsä kertoo teini-ikäisen Peten lahjatoiveen, joka liikutti niin äitiä kuin isää.

Pete Parkkonen on viettämässä joulua tänäkin vuonna kotiseudullaan, Pihtiputaalla. Perinteiseen joulunviettoon osallistuu koko perhe. Isä-Parkkonen kertoo, että molemmat pojat, Pete ja Ville, osallistuvat mielellään kinkun syöntiin, joka jatkuu yön pikkutunneille.

Boheemille Petelle lähimmäisten hyvä mieli on jo nuorena ollut tärkeä. Marjatta-äiti kertoi MTV.fi:lle teini-ikäisen Peten lahjatoiveesta, joka on jäänyt lähtemättömästi muusikkopoikien äidin mieleen.

– Pete oli 12–13-vuotias, kun hän tavoistaan poiketen hyvin napakasti pyysi lahjaksi vain rahaa ja vieläpä etukäteen, sanoo Marjatta Parkkonen

– Kun hän sitten kertoi, että rahat menisivät lahjojen ostoon kavereille, en voinut kuin heltyä hänen pyyntöönsä. Ennakkolahjarahat hän sitten käyttikin kaikki kavereidensa ja perheensä lahjoihin. Petestä näki, että hän todella koki antamisen iloa, kertoo Marjatta-äiti.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja