Pariskunta paljasti lapsensa sukupuolen näyttävällä tavalla – auto takavarikoitiin, isoäitiäkin odottaa sakot

0:31
Rikospaikka-ohjelman kuvausten taustalla yllättävä liikennerikkomus.

Niin sanotut gender reveal -juhlat ja muut tempaukset, joilla paljastetaan tulevan lapsen sukupuoli, ovat yhä yleisempiä niin meillä kuin maailmallakin. Yleensä niihin ei liity sen suurempaa draamaa, mutta Australiassa erään pariskunnan tempusta tuli kuitenkin poliisiasia.

Australialaispariskunta halusi paljastaa tulevan lapsensa sukupuolen ystävilleen sosiaalisessa mediassa. Tylsän ja tavanomaisen Facebook-päivityksen sijaan he halusivat hoitaa homman vähän näyttävämmin.

Tehokkaaseen Ford Falconiin iskettiin alle kuminpolttoon tarkoitetut renkaat, jotka tuottivat sinistä savua sen merkiksi, että tuleva lapsi on poika.

Päättyvän kadun päässä suoritettavasta kuminpoltosta oli ilmoitettu naapureille etukäteen, ja se olisi asianomaisten mukaan jätetty tekemättä, mikäli joku olisi sitä vastustanut.

Soraääniä ei kuulunut, joten pian koko kortteli täyttyi sinisestä savusta. 

Poliisi löysi videon somesta

Tempauksesta luonnollisesti kuvattiin video, joka sitten ladattiin sosiaaliseen mediaan. 

Video päätyi lopulta myös virkavallan silmien eteen, eivätkä he olleet tempusta mielissään. Huolta herätti erityisesti savun keskellä olleen kuvaajan turvallisuus.

Auto takavarikoitiin, ja kuljettajaa, kahta avustajaa sekä tempauksen organisoinutta tulevaa isoäitiä odottaa jopa 3 300 Australian dollarin eli runsaan 2 000 euron sakot.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja