Pariskunta oli lähdössä matkalle – lentokentän turvatarkastuksessa paljastui, että mukana oli kolmas pyörä

1:50
Videolla vastaus kysymykseen: Miksi kissa kehrää?

Candy-kissa arveli voivansa lähteä omistajiensa kanssa reissuun. Lemmikin ajatukset paljastuivat vasta lentokentällä.

Kaikki lemmikit eivät katso hyvällä omistajiensa pakkaamista. Herättäähän se toki epäilyksiä siitä, että omistaja on lähdössä jonnekin – ja lemmikki ei. Eräs kissa ratkaisi ongelman lähtemällä mukaan omistajiensa tietämättä.

Amerikkalainen pariskunta Nick ja Voirrey Coole saivat tietää lemmikin päähänpistosta vasta lentokentällä.  Pari oli lähdössä Isle of Manilta New Yorkiin julistamaan Nickin 40-vuotispäivää. Matka oli  kuitenkin saada epämiellyttävän käänteen, kun paria pyydettiin turvamiesten pyynnöstä sivummalle läpivalaisulaitteen paljastettua pariskunnan käsimatkatavaroissa kulkeneen laukun sisällöstä jotain hyvin erikoista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Emme kuulleet tai nähneet sitä"

Selvisi, että yksi pariskunnan kolmesta kissasta, Candy, oli livahtanut tyhjänä tuliaisia varten mukaan otettuun laukkuun, kertoo Metro-sivusto.

– Sen on täytynyt livahtaa laukkuun ennen kuin lähdimme lentokentälle, mutta emme kuulleet tai nähneet sitä laisinkaan matkalla sinne, Nick ihmettelee.

Pariskunnalle ei onneksi koitunut tapauksesta seuraamuksia, ja lennollekin he ehtivät, kun Voirreyn isä, Barry, tuli hakemaan kissan takaisin kotiin.

Lue uusimmat  lifestyle-artikkelit.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja