Pariskunta keksi ratkaisun korona-ajan "kommunikaatio-ongelmiin" – Lydia-koira toimittaa viestit kerroksesta toiseen!

Vanhoille koirille voi sittenkin opettaa uusia temppuja! Tämän todistaa brittimies, joka keksi opettaa lemmikilleen oivan taidon korona-ajan etätöitä ajatellen.

Andrew Noakes työskentelee tällä hetkellä kotoaan käsiin kotinsa ylimmässä kerroksessa, kun taas hänen vaimollaan on kotitoimisto talon kellarikerroksessa. Niinpä kommunikaatio pariskunnan välillä on ollut vaikeaa, kertoo Daily Star – mainitsematta kuitenkaan, miksei pari ole viestitellyt esimerkiksi puhelimitse.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Joka tapauksessa pariskunta keksi ottaa käyttöön nykyteknologiaakin paremman ja taatusti suloisemman käytännön. He opettivat Lydia-koiransa kantamaan viestejä kerrosten välillä, jotta tärkeimmät viestit, kuten "Juodaanko viiniä tänään?," saataisiin kulkemaan. 

"Salaisuus oli siinä, että..."

Andrew esitteli parin keksintöä Twitterissä, jossa tempaus sai suuren suosion. Julkaisusta on tykätty jo liki 60 000 kertaa.

– Salaisuus oli siinä, että opetti sen menemään vaimoni luokse ja päinvastoin. Sen jälkeen oli vain kyse siitä, että heilutti lappuja ilmassa kuin ne olisivat todella jännittäviä, jotta se haluaisi napata ne, ja sitten se lähti, mies selitti hittijulkaisuaan seuranneessa twiitissä.

– Tämä on nerokasta! Koira saa liikuntaa samalla, kehui eräs Twitter-käyttäjä.

Mieheltä kysyttiin myös tietenkin ilmiselvää asiaa eli sitä, miksei pari vain tekstaillut toisilleen, mutta tähän Andrew vastasi kovinkin tyhjentävästi: "Katso sen suloisia kasvoja! Siksi! Se rakastaa sitä."

Viestikokeilu ei ole sujunut täysin ilman vahinkoja. Andrew kertoo, että nyt kun Lydia tietää saavansa laittaa paperia suuhunsa, se jäi kiinni myös postin järsimisestä.

Lue uusimmat koira-aiheiset artikkelit.


Lue myös:

    Uusimmat