Pari oli avioitumassa rannalla, mutta yksi oleellinen asia puuttui – FedEx-kuski Joe pelasti tilanteen viime hetkellä

FedEx-kuski pelasti hääjuhlat toimitettuaan sormuksen paikalle juuri ajoissa.

FedEx-kuski pelasti parin poikkeustilahäät juuri ajoissa. Joe Engel saapui paikalle tärkeän paketin kanssa viime hetkellä, kertoo KSLA.

Savannah Kulenic ja Dylan Perkins olivat suunnitelleet upeat paratiisihäät Havaijille. Koronaviruspandemia kuitenkin pilasi suunnitelmat: jenkkiparin matka peruuntui, hääpaikka sulki ovensa ja jopa vihkisormusvalmistaja pani tuotantonsa katkolle.

Pitivät häät silti

Savannah ja Dylan kuitenkin halusivat naimisiin. He päättivät avioitua rannalla Pohjois-Carolinassa. Koronaviruksen vuoksi paikalla oli vain viisi ihmistä.

Parin onneksi sormusvalmistajakin avasi liikkeensä uudelleen, tosin vain päivää ennen häitä. Kaksikko tilasi sormuksensa pikakuljetuksella, mutta matkaan tuli mutka: hääseremonia pidettiin kolmelta iltapäivällä, mutta paketin saapumisajaksi ilmoitettiin 16.30.

FedEx-kuski näki hätäviestin ja päätti kiirehtiä

FedEx-kuski Joe Engel sai kuitenkin tietää, millaista pakettia on toimittamassa. Häävalokuvaaja jätti Savannahin ja Dylanin kotiovelle lapun, jossa selitti häiden olevan juuri meneillään. Lapussa selitettiin tilanne, minkä lisäksi siinä luki isoilla kirjaimilla "SORMUS ON SINULLA".

Kun Joe havaitsi viestin, hän päätti kiiruhtaa: mies ei jättänyt pakettia ovelle, vaan ajoi rannalle laatikko mukanaan. Kun Savannah näki FedEx-auton, hän lähti juoksemaan tätä vastaan.

Seurue kertoo tapahtumista. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Me tapasimme rannalla, ja ojensin paketin hänelle ja sanoin "onneksi olkoon", Joe toteaa.

– Olen niin onnellinen siitä, että he saivat mahtavat häät, enkä pilannut niitä olemalla viime tipassa sormusten kanssa.

"Älä mieti tilanteen loisteliaisuutta"

Savannah muistutti Good Morning American haastattelussa, että koronapandemian aikanakin voi avioitua. Paikalla voi olla vain hääpari ja vihkijä.

– Jos tuntuu, että haluat tehdä sen, tee se. Älä mieti tilanteen loisteliaisuutta. Lopulta väliä on vain sinulla ja rakkaallasi, hän sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat