Paperikala

4 annosta 310 kcal/annos

  • 50 g margariinia
  • n. 800 g kalaa fileinä (haukea, kuhaa, ahventa, kampelaa)
  • suolaa ja valkopippuria
  • 3 kevätsipulia tai 1 sipuli tai 1 nippu ruohosipulia
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • ½ tl sokeria
  • 4 rkl sitruunamehua

Leikkaa leivinpaperista noin 30 * 40 cm:n neliöitä. Voitele arkit sulatetulla margariinilla. Laita kalafilee kunkin arkin keskelle. Ripottele fileille suolaa ja pippuria. Hienonna sipulit ja jaa silppu tasaisesti fileiden päälle. Sekoita sitruunamehu ja sokeri, kaada seos kaloille.

Käännä paperi kalan päälle. Taittele reunat kiinni. Nosta kalapaketit uunipellille. Kypsennä uunissa 225 asteessa15-25 minuuttia kalapalojen paksuudesta riippuen. Tarjoa kala suoraan paketista.

Lue myös:

    Uusimmat