Pantera Blacksmith: Stripparista maailman parhaaksi tankotanssijaksi

Pantera Blacksmithia kutsutaan maailman parhaimmaksi tankotanssijaksi. Upeavartaloinen nainen on työskennellyt ennen stripparina. Nykyään nainen ei suostu vähentämään vaatteitaan, sillä alastomuus voi karkottaa yleisön.

Pantera Blacksmith on maailman parhaimmaksi tankotanssijaksi kutsuttu yhdysvaltalaisnainen. Blacksmith päätyi tankotanssin pariin vuonna 1999. Jo tuolloin hän liikkui tangolla yhtä ketterästi kuin apina, eikä kestänyt aikaakaan, kun nuori nainen pystyi jättämään strippauksen ja siirtymään kokoaikaiseksi tankotanssijaksi. Nykyään täydellisessä kunnossa oleva nainen kiertää ympäri maailmaa esiintymässä ja toimii siinä sivussa personal trainerina, promoottorina ja mallina. Blacksmith on julkaissut myös oman tankotanssi-dvd:n , jossa hän opastaa muita lajin pariin.

Viimeistään Blacksmithin taidokasta esitystä katsoessa huomaa, että kyseessä on vaativa urheilulaji, joka edellyttää vankkaa keskivartalonhallintaa, notkeutta ja koordinaatiokykyä. Blacksmith kertoo treenaavansa monta kertaa päivässä. Treenisalilla tsemppaamassa on muita aktiiviliikkujia, joilta Blacksmith imee itseensä positiivista energiaa. Positiivinen vire on tarpeen, sillä kilpailu alalla on kovaa.

– Alalle tulee jatkuvasti uusia tyyppejä ja joskus välit tanssijoiden kesken ovat huonot, Turkkusex-tapahtumassa esiintynyt Blacksmith kuvailee.

Improvisaatio sopii tankotanssiin

Blacksmithia stripparitausta ei häiritse. Nainen muistuttaa, ettei alastomuudessa ole mitään pahaa, mutta itse hän ei ole enää valmis riisuuntumaan.

– Alastomuus rajoittaa yleisöäni, sillä kaikki eivät tule katsomaan riisuuntumista. Asialla on myös toinen puoli, sillä jos ihmiset näkevät kaiken yhdellä kertaa, miksi he maksaisivat enää toista kertaa, Blacksmith kysyy.

Blacksmith uudistaa esiintymistään jatkuvasti. Hän kuvailee showtaan upean vahvaksi ja seksikkääksi ja muistuttaa, että on täällä viihdyttämässä ihmisiä. Siksi Blacksmith ei tee millintarkkaa suunnitelmaa siitä, mitä milloinkin tekee, vaan improvisoi esityksessä tarpeen mukaan.

– Yritän olla interaktiivinen yleisön kanssa ja katsoa, minkälainen yleisöni on. Kuuntelen myös aina ennen uuteen maahan tulemista maan TOP-musiikkilistat, jotta tiedän, mikä yleisöön vetoaa, Blacksmith sanoo.

Suomen esitystään varten Blacksmith valitsi rockhenkisen kappaleen.

– Tiedän, että täällä kuunnellaan paljon hevimusiikkia. Mutta ajattelin, etteivät kaikki suomalaiset voi olla siitä innostuneita, nainen nauraa.

Helmen lukijoita Blacksmith kehottaa hankkimaan elämäänsä lisää virtaa kokeilemalla jotakin uutta.

– Kannattaa tulla joskus ulos lokerostaan, Blacksmith rohkaisee.

Teksti ja kuvat: MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja