Mainos

Pankkien palvelut sujuneet lakosta huolimatta

Soittokierros pankkeihin paljastaa, että pankkien palvelut ovat toimineet pankkien toimihenkilöiden lakosta huolimatta moitteettomasti. Sampo-Pankin tiedottaja Teppo Havo kertoo, että asiakkailta ei ole tullut valituksia.

- Täytyy toivoa, että kaikki menee jatkossakin hyvin. Kortit, maksaminen, verkkopankki ja käteisnostot ovat toimineet ilman häiriöitä tai ainakaan meidän tietoon ei ole tullut ongelmia, Havo kertoo.

Myös Osuuspankin viestintäjohtajan Carina Geber-Teirin mukaan tilanteeseen nähden kaikki on sujunut pankissa rauhallisesti.

- Koskaan ei voi tietenkään tietää, mitä jatkossa tapahtuu. Nyt on vasta pankkilakon ensimmäinen päivä menossa. Tietotekniikan puolella voi helposti syntyä ongelmia ja sellaisen ilmetessä tärkeintä on, miten nopeasti se saadaan korjattua, Geber-Teir sanoo.

Viime viikon torstaina ja perjantaina käteisautomaateilla oli kovaa kysyntää, sillä monet nostivat rahaa ennakkoon. Joistakin automaateista raha loppui jopa kesken.

Aktia-pankin viestintäjohtaja Malin Petterson sanoo samaa kuin muutkin pankkien viestintävastaavat: kaikki on sujunut moitteettomasti pankkitoimihenkilöiden työtaistelusta huolimatta. Petterson uskoo, että myös hyvä tiedottaminen pankkilakosta auttoi ihmisiä suunnittelemaan elämäänsä kolmen päivän pankkilakon yli.

Katso Hannu Alstan raportti Oulusta

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.