Paluuta tosi-tv-tähdeksi puntaroiva Paris Hilton on valmis äidiksi: "En malta odottaa, että saan lapsia"

Seurapiirikaunotar Paris Hilton puhui tulevaisuudensuunnitelmistaan E Online -sivustolle. Hilton suunnittelee parhaillaan unelmahäitä.

Television vakiokasvona 2000-luvulla tunnettu Paris Hilton suunnittelee parhaillaan unelmahäitä kihlattunsa, näyttelijä ja malli Chris Zylkan kanssa.

Hilton sanoo, että mahdollinen uusi tositelevisiosarja tähden uuteen elämään liittyen kiinnostaa niin häntä, kuin televisiokanaviakin.

– Olemme saaneet paljon puheluita ja ehdotuksia eri kanavilta, joten se on mahdollista, Hilton vastasi kysymykseen paluusta kameroiden eteen.

Tällä hetkellä Hilton tekee töitä muodin parissa ja suunnittelee häitään. Häiden jälkeinen askel naisen elämässä on jo selvillä: Hän tahtoo saada lapsia.

– Mielestäni se on seuraava askel elämässäni. Tahdon todellakin saada serkkuja Nickyn lapsille leikkikavereiksi ja en malta odottaa, että saan lapsia, Hilton sanoi viitaten siskonsa Nicky Hiltonin kahteen lapseen.

Zylka ja Hilton ovat olleet yhdessä vuodesta 2017 lähtien. Zylka kosi Hiltonia tammikuussa Coloradossa noin kahden miljoonan euron arvoisella sormuksella. Hiltonin mukaan hän löysi Zylkasta parhaan ystävänsä.

– Hän tukee minua niin hyvin, hän on kuin enkeli. Tunnen, että hän pelasti minut. En pysty kuvittelemaan elämääni kenenkään muun kanssa, Hilton hehkutti E Online -sivustolle.

Hiltonin häistä odotetaan julkkisten täyttämää juhlatilaisuutta. Listalla tulee olemaan kansainvälisiä viihdealan suurnimiä. Vieraslistan karsimisesta tulee oma haasteensa.

– Joudun tekemään vaikeita valintoja tai muuten minulla on miljoona vierasta, tähti vitsaili.

Lähde: E Online

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja