Paljastuneet Masked Singer -tähdet kertovat kokemuksestaan: "Se on kuin putkareissu hyvällä tavalla"

10:15
Miten miehet päätyivät valitsemaan omat hahmonsa? Katso koko haastattelu!

Masked Singer Suomi -ohjelmassa paljastuneet Henri Alén ja Mikael Jungner vierailivat Vappu ja Maraja Livessä.

Tänä keväänä suomalaiset ovat nauliutuneet lauantai-iltoina television ääreen katsomaan absurdia Masked Singer -viihdeohjelmaa. Hämmentävässä sarjassa esiintyy 12 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu. Heidät on naamioitu päästä varpaisiin ja myös heidän puheäänensä on muutettu.

Jo viisi Masked Singer Suomi -hahmoa on riisunut kevään aikana maskinsa. Ensimmäisessä jaksossa Shamaani-naamion takaa paljastui Pekka Pouta. Toisessa jaksossa maskinsa riisui Alien, eli Mikael Jungner. Kolmantena henkilöllisyytensä paljasti Dragon, eli Sara Chafak. Viimeksi maskinsa joutui poistamaan Hevonen eli Paleface

Tähän mennessä isoin yllätys saatiin, kun Pupu-maskin maskin takaa paljastui huippukokki Henri Alén. Alén saapui torstaina 16. huhtikuuta Vappu ja Marja Liven vieraaksi Mikael Jungnerin kanssa kertomaan kokemuksestaan. Miehet kuvailivat ohjelmaan osallistumista vapauttavaksi. 

– Olet siellä kuoren sisällä, sulla on räpylät et voi koskea puhelimeen, sä et saa puhua kenellekään. Sun pitää odottaa. Se on kuin putkareissu hyvällä tavalla, Henri Alén tiivisti. 

Molemmat saivat apua laulusuorituksiinsa myös ammattilaisilta. Raptorin Oi beibi -kappaleen esittänyt Jungner sai apua oopperalaulaja Aarne Pelkoselta. 

– Oli hauska Aarne Pelkosen kärsivällisyys, kun mähän olen ihan ummikko. Hän vain hymyili ja sanoin, että otetaas vielä kerran,  hän nauraa. 

Miten miehet päätyivät valitsemaan omat hahmonsa? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20
Vappu ja Marja Live MTV3-kanavalla torstaisin kello 21

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja