Masked Singer -ohjelman Dragon-maskin takaa paljastui missikaunotar – vastaa salaperäisenä uteluihin laulajanurasta

Dragon-hahmo paljastaa itsestään:"Tätä voi olla vaikea uskoa..." 1:03
Dragonin esittelyvideo.

Masked Singer Suomi -ohjelmassa paljastettiin toinen hahmo.

Masked Singer Suomi -ohjelmassa paljastui lauantaina 28. maaliskuuta jälleen yksi hahmoista joutui riisumaan maskinsa. Tällä kertaa vähiten ääniä sai Dragon, jonka masin takaa paljastui vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak.

Missikaunotar kertoo MTV Uutisille, että hän rakastaa esiintymistä, mutta laulaminen lavalla ei ole kuitenkaan ollut aiemmin tuttua. 

–  Maskin takana sai olla vapaampi. Rakastan kyllä esiintymistä, mutta ensikertalaisena maskin kanssa esiintyminen antoi helpon laskeutumisen, Chafak kuvailee.

Chafak kertoo, että asussa esiintyminen oli hyvin hankalaa. 

– Nyt kun katoin esitykseni, niin liikkumiseni oli yllättävän sulavaa, vaikka esiintyessä se tuntui jäykältä. Puvun alla puski hiki ja piti olla tarkkana, ettei flyygelin päältä tipahda, Chafak kertoo. 

Chafak on saanut ohjelman alettua viestejä niin someseuraajiltaan kuin tutultaan siitä, että onko hän juuri Dragon.

– En tiedä, onko mun ääni niin tunnistettavissa, mikä on tietenkin positiivinen juttu. 

Chafakille laulaminen ei ole vierasta, sillä hän on laulanut muun muassa JVG:n nimikkokappaleella. Tullaanko Chafakia kuulemaan tulevaisuudessa laulamisen ja esiintymisen saralla?

– No, mulla on tässä ollut omia juttuja meneillä jonkin aikaa, katsotaan mihin suuntaan se menee. Somestani voi sitten seurata, mitä tulee tapahtumaan, Chafak väläyttää. 

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20

Lue myös:

    Uusimmat